Gratar simplu si rapid!
Ce sa mancam sau ce sa nu mancam pe stomacul gol?
Cand nu stii ce sa faci de mancare la micul dejun, nu trebuie decat sa arunci o privire peste aceste ilustratii si sa alegi din ceea ce face bine organismului nostru.
Cea mai simpla reteta din ficatei de pui
De obicei, ficatul de pui este consumat pentru gust, insa putini stiu ca aduce foarte multe beneficii organismului. Pe baza studiilor s-a demonstrat ca prin consumul de ficat de pui anemia poate fi combatuta. Acest efect benefic se datoreaza continutului bogat de vitamina B12 despre care mai stim ca stimuleaza pofta de mancare, are proprietati energizante si contribuie la buna functionare a glandei tiroide. Nu in ultimul rand, aceasta sursa de hrana aduce beneficii si parului, unghiilor si danturii. Aceste beneficii se datoreaza continutului de proteine si fosfor.
Tocanita din copanele de pui cu ardei copti
Am improvizat o reteta, am amestecat ce am putut si ce am avut prin bucatarie si rezultatul fu foarte gustos! Nu exista fotografie cu rezultatul final caci s-a mancat inainte de a apuca sa-i mai fac.
Cornulete fragede cu gem
Copanele de pui la cuptor – ”la punga”
Carnea la punga, si in special puiul la cuptor preparat in punga, sunt retete foarte usor de pregatit, sanatoase si gustoase.
Cioarba delicioasa de pui cu smantana
Fursecuri fragede si foarte gustoase
Un deliciu rafinat din curcan marinat
Friptura suculenta si aromata! Pulpa de curcan la cuptor
Reteta simpla si suculenta! Varza calita cu carne
Tocanita din pulpa de curcan
Carnea de curcan este una dintre cele mai recomandate tipuri de carne de consumat. In acest articol veti regasi o reteta pentru tocanita din pulpa de curcan. Pofta buna!