Articole etichetate cu:

exercitii

10 exerciții stretch pentru a vă relaxa coloana vertebrală după o zi grea

Este esențial să vă opriți, să respirați adânc și să vă luați câteva minute pentru a practica câteva exerciții simple, mai ales dacă lucrați la birou.

Îmbunătățește-ți viața cu aceste obiceiuri sănătoase

Ceea ce mi-am dat seama este că, dacă schimbi un obicei prost „greu”, toate celelalte obiceiuri vor fi ușor de schimbat.

Cu aceste 6 exerciții poți scăpa de celulită

Pot scăpa de celulită? e o întrebare comună și des întâlnită? Celulita este ceva ce avem cu toții și nu va dispărea fără o înțelegere serioasă a modului în care trăim.

Obiceiuri alimentare sănătoase: de unde să începi!?

Ce definește cu adevărat cât de sănătos sau nesănătos este stilul tău de viață?

Poate nu crezi, dar mersul pe jos are suficiente beneficii

Mersul pe jos este sanatos sau face piciorul frumos! Insa nu suntem constienti de beneficiile mersului pe jos. Haideti sa le aflam impreuna parcurgand aceste randuri.

20 de moduri super eficiente de a face exerciții plank

Următorul set de exerciții este ideal pentru cei care sunt întotdeauna prea ocupați să facă un antrenament mai mult de 10-20 de minute pe zi. Planks sunt nu numai bune pentru abdomen, dar, de asemenea, ajuta la exercitarea mușchilor de la umeri și fese.

5 minute de exerciții repetate zilnic îți transformă corpul în doar 30 de zile

Vrei să ai un corp de invidiat și să îți tonifiezi zona abdominală, dar nu știi ce exerciții pentru abdomen să alegi? Planșa te ajută să îți îmbunătățești postura și echilibrul, mai ales dacă optezi pentru variațiile acestui exercițiu, cum ar fi planșa cu ridicare de braț sau de picior alternativ.