Îmbunătățește-ți viața cu aceste obiceiuri sănătoase

Distribuie

HealthLifeHacksÎmbunătățește-ți viața cu aceste obiceiuri sănătoase

Tipare alimentare

Dacă doriți să vă îmbunătățiți viața, cred că unul dintre primii pași este să vă schimbați tiparele alimentare. Puteți să vă schimbați tiparele doar atunci când vă bateți modelele. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să luați notițe de fiecare dată când mâncați și ce mâncați. Puteți face acest lucru pe telefon sau într-un notebook mic care se potrivește în geantă. Când te uiți la notebook-ul tău, vei vedea că mănânci chipsuri în fiecare seară la 21:00. Aceasta înseamnă că îți este foame în acel moment. Puteți schimba acest obicei mâncând un măr în schimb și vă puteți recompensa cu ceva, de exemplu un produs de îngrijire a pielii.

Exerciții

Când am început să mănânc mai bine, mi-am dat seama că aveam mai multă energie. Am început să mă antrenez aproape în fiecare zi timp de doar 10 minute. Acesta este un mod ușor de a vă schimba rutina. Dacă 10 minute sunt prea lungi, puteți alerga 2 minute sau puteți face un antrenament acasă de 5 minute. La început nu este vorba despre exercițiul în sine, ci despre construirea unui obicei. Nu vă puteți obișnui să vă antrenați 1 oră pe zi în doar o săptămână. Construiți-l încet adăugând minute în fiecare zi.

Construiți rutine

Cred că este un mod bun de a vedea obiceiurile ca pietre care construiesc casa. Casa este rutina ta zilnică, dacă nu ai suficiente pietre, casa ta nu va fi puternică. La fel se întâmplă și cu obiceiurile, obiceiurile te fac să fii persoana care ești. Poți fi disciplinat și de succes în viață sau te poți așeza pe bancă parcurgând telefonul, fără a obține nimic. Este atât de important să construiești aceste rutine, doar să notezi ce faci în fiecare dimineață / seară și cât timp îți ia. Apoi faceți combinația perfectă (prima dată, a doua …) și calculați cât timp durează în total. Acum știi când trebuie să îți începi rutina pentru a te culca la timp!

Somn suficient

Somnul este ceva foarte personal, unii oameni spun că au nevoie de doar 6 ore, iar alții spun că au nevoie de 9 ore. Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, adulții (18-60) au nevoie de cel puțin 7 ore de somn. Adolescenții au nevoie de un somn și mai mare de 8 până la 10 ore. Toată lumea știe că aveți nevoie de somn și odihnă, dar de ce anume? În timpul somnului, noi informații sunt transferate în memoria pe termen lung. Acesta este motivul pentru care este atât de important să dormi după ce studiezi. Somnul vă crește, de asemenea, productivitatea și concentrarea.

Igiena

După o zi plină, trebuie să vă relaxați. Puteți face acest lucru într-o combinație perfectă cu a vă îngriji. Este atât de important să faci lucrurile de bază. Dacă simți că nu ai o igienă foarte bună, nu este o problemă. Dar .. poate fi o problemă dacă nu o schimbi.

Provoacă-te

Îmi place să mă provoc. După ce am terminat ceva greu, simt dopamina în corpul meu. Dopamina este o substanță chimică realizată în creierul, pentru a termina o sarcină, a face exerciții fizice sau a simți recunoștință. Unele idei pentru a te provoca sunt învățarea despre hormoni / creier, nutriție, natură sau psihologie. Puteți face cursuri gratuite online. Altceva pe care îl poți învăța este un nou hobby! Alegeți un hobby creativ precum pictura sau designul grafic și urmați cursuri gratuite pe YouTube. Sau faceți ceva afară, cum ar fi mersul pe jos, cu bicicleta, camping sau grădinărit. Există întotdeauna ceva pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole