Culinar

Reteta simpla si delicioasa de fasole cu costita

Timp de praparare: Fierberea fasolei: 20- 25min Timp pregatire: 30- 40 min Gata in: aprox 1/2h Dificultate: usor Numar portii: 5 Ingrediente 2 rosii 2 cepe 1 morcov 1 ardel galben o bucata de...

Desertul copilariei- cornulete cu rahat

Nimic nu se compara cu gustul copilariei si cu amintirile frumoase ce s-au petrecut invatand treburile gospodaresti...

Improvizatie la cuptor!!!

Cand nu ai ce face, gasesti... important este sa ai dispozitia necesara si totul va decurge de la sine!

Porc cu mere si portocale!

Improvizare de moment! Gustul dulce al Sarbatorilor de iarna 🙂 Timp de preparare: 40 minute Grad de dificultate: usor 4 portii Categorie: fel principal Ingrediente: 1/2 kg muschiulet de porc 2...

Ciorba radauteana

... cu ce am gasit prin casa! Ingrediente: piept de pui o caserola ardel rosu 1/5 morcov 2-3 ceapa 2 usturoi 4-5 catei smantana 400g ...

Gratar simplu si rapid!

Cum sa gatim carnea pe gratar? Simplu si delicios! Pentru zilele in care gatitul mancarilor ramane pe ultimul loc, putem improviza ceva simplu si rapid!...

Ce sa mancam sau ce sa nu mancam pe stomacul gol?

Cand nu stii ce sa faci de mancare la micul dejun, nu trebuie decat sa arunci o privire peste aceste ilustratii si sa alegi din ceea ce face bine organismului nostru.

Cea mai simpla reteta din ficatei de pui

De obicei, ficatul de pui este consumat pentru gust, insa putini stiu ca aduce foarte multe beneficii organismului. Pe baza studiilor s-a demonstrat ca prin consumul de ficat de pui anemia poate fi combatuta. Acest efect benefic se datoreaza continutului bogat de vitamina B12 despre care mai stim ca stimuleaza pofta de mancare, are proprietati energizante si contribuie la buna functionare a glandei tiroide. Nu in ultimul rand, aceasta sursa de hrana aduce beneficii si parului, unghiilor si danturii. Aceste beneficii se datoreaza continutului de proteine si fosfor.