Timp de praparare:
Fierberea fasolei: 20- 25min
Timp pregatire: 30- 40 min
Gata in: aprox 1/2h
Dificultate: usor
Numar portii: 5

Ingrediente:

2 rosii
2 cepe
1 morcov
1 ardel galben
o bucata de telina si pastarnac
400g costita/ kaizer
400g fasole alba
patrunjel verde
sare, piper

Mod de preparare:

Fierbem fasolele si schimbam apa de doua ori. Le clatim si le lasam sa se raceasca pana ce tocam legumele. Le punem la calit in doua, trei linguri de ulei. Intre timp punem kaizerul sau costita intr-o cratita separata la inabusit, fara apa dar la foc foarte mic.

Dupa ce se calesc legumele, asternem fasolele peste legume si amestecam, adaugam o cana de apa si lasam la fiert la foc mediu. Cand a scazut apa pe jumatate din fasole, adaugam carnea inabusita si lasam la fiert pana ce carnea isi transfera aroma in fasole. Adaugam sare si piper dupa gust si patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: