carne de porc la cuptor

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 morcov
  • 2 ardei
  • 5-6 catei usturoi
  • 3-4 felii sunca
  • 5 felii ceafa porc
  • 3 oua
  • 2 cartofi
  • 2 lg faina
  • sare, piper

Mod de preparare:

  • Tocam legumele: ceapa, morcovii, ardeii si usturoiul
  • Ii tragem in tigaie cu o lingura de ulei, apoi le scoatem intr-un bol
  • Feliile de sunca le tragem in tigaie sa se rumeneasca
  • Carnea de porc o feliem si o clatim sub jet de apa, apoi o lasam pe un servetel, apoi le saram
  • Intr-un castronel zbatem doua oua si adaugam sare si piper
  • Intr-o tava ingusta, asezam carnea de porc apoi patul de legume tras in tigaie
  • Peste patul de legume turnam oul zbatut, apoi peste ou asezam feliile de sunca
  • Dam pe razatoare cartofii si ii amestecam cu faina si cu oul ramas
  • Apoi asezam si cartofii peste compozitia din tava si dam la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: