ciorba radauteana

… cu ce am gasit prin casa!

Ingrediente:

  • piept de pui o caserola
  • ardel rosu 1/5
  • morcov 2-3
  • ceapa 2
  • usturoi 4-5 catei
  • smantana 400g
  • oua 2
  • patrunjel o leg
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  • Am pus la fiert carnea impreuna cu legumele!
  • Apoi am scos legumele si le-am tocat in blender dupa ce sau racit!
  • Am mai lasat carnea la fiert pana a inceput sa se desfaca!
  • Am strecurat zeama si am adaugat carnea tocata si legumele pasate!
  • Am pus la foc pentru a da un clocot!
  • Am amestecat 2 galbenusuri de ou cu smantana, si am adaugat o lingura de amidon!
  • In smantana am pus doua polonice de supa fierbinte, pentru a evita taierea acesteia!

Am folosit morcovi si ardel rosu pentru culoare si o aroma deosebita!

Pofta Buna!!!

Etichete: ciorba | ciorba radauteana |
Ti-a placut articolul? Recomanda-l: