… cu ce am gasit prin casa!
Ingrediente:
- piept de pui o caserola
- ardel rosu 1/5
- morcov 2-3
- ceapa 2
- usturoi 4-5 catei
- smantana 400g
- oua 2
- patrunjel o leg
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Am pus la fiert carnea impreuna cu legumele!
- Apoi am scos legumele si le-am tocat in blender dupa ce sau racit!
- Am mai lasat carnea la fiert pana a inceput sa se desfaca!
- Am strecurat zeama si am adaugat carnea tocata si legumele pasate!
- Am pus la foc pentru a da un clocot!
- Am amestecat 2 galbenusuri de ou cu smantana, si am adaugat o lingura de amidon!
- In smantana am pus doua polonice de supa fierbinte, pentru a evita taierea acesteia!
Am folosit morcovi si ardel rosu pentru culoare si o aroma deosebita!
Pofta Buna!!!