Improvizare de moment! Gustul dulce al Sarbatorilor de iarna 🙂
Timp de preparare: 40 minute
Grad de dificultate: usor
4 portii
Categorie: fel principal
Ingrediente:
- 1/2 kg muschiulet de porc
- 2 mere
- 1 portocala
- 2 ardei rosii
- 1 ceapa mai marisoara
- 2 lg ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
- punem carnea la fiert, sa dea un clocot
- feliem legumele: ceapa si ardeii si le punem la calit intr-o lingura de ulei
- apoi taiem cubulete marele si le punem peste legume la calit
- adaugam sarea si piperul
- dupa ce a dat carnea un clocot, o feliem
- asezam patul de legume intr-o tava pentru cuptor
- punem carnea peste patul de legume
- strangem zeama de la jumatate de portocala peste carne
- dam tava la cuptor 20 minute pentru a se rumeni carnea, 150 grade
Pofta buna!