porc cu mere si portocale

Improvizare de moment! Gustul dulce al Sarbatorilor de iarna 🙂

Timp de preparare: 40 minute
Grad de dificultate: usor
4 portii
Categorie: fel principal

Ingrediente:

  • 1/2 kg muschiulet de porc
  • 2 mere
  • 1 portocala
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa mai marisoara
  • 2 lg ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  • punem carnea la fiert, sa dea un clocot
  • feliem legumele: ceapa si ardeii si le punem la calit intr-o lingura de ulei
  • apoi taiem cubulete marele si le punem peste legume la calit
  • adaugam sarea si piperul
  • dupa ce a dat carnea un clocot, o feliem
  • asezam patul de legume intr-o tava pentru cuptor
  • punem carnea peste patul de legume
  • strangem zeama de la jumatate de portocala peste carne
  • dam tava la cuptor 20 minute pentru a se rumeni carnea, 150 grade

Pofta buna!

porc cu mere si portocale

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: