Fripturi de zile mari! Vin Sarbatorile de iarna!

Distribuie

InspirationInspiratieFripturi de zile mari! Vin Sarbatorile de iarna!

Mai este putin pana la Craciun

Masa de Craciun
Cred ca fiecare dintre noi la un moment dat visam la un Craciun magic, acasa langa familie , langa bradul perfect impodobit sau stand la masa atent pregatita impreuna cu cei dragi!

Si eu ma numar printre acei visatori si nu de putine ori am renuntat la acel vis frumos. De ce? Ori serviciul nu imi permitea sa ma pregatesc temeinic ori trebuia sa plecam pe la rude sau prieteni, ori plecam pe la cate o cabana unde de cele mai multe ori ajungeam in seara de ajun obositi iar acea magie si emotie se pierdea undeva pe drum.

De cateva ori am si renuntat sa mai pregatesc ceva special din lipsa de imaginatie si din lipsa de timp. Cand lucrezi si in ziua de ajun, cand ajungi acasa nu prea iti mai arde  de cine speciale cu preparate deosebite. Ma rezumam la ceva clasic si traditional!

Anul acesta stand acasa cu pitica mea, care de acum intelege si simte bucuria Craciunului, am hotarat sa petrecem in familie aceasta minunata sarbatoare. Clar , pentru asta trebuie sa ma pregatesc din timp, o sa avem si invitati si imi doresc ca totul sa fie special, mai ales masa de Craciun.

Asa ca m-am pus serios pe cautat retete, mai ales pentru fripturi si aperitive. Daca as avea cum, le-as incerca pe toate! Insa m-am oprit la cateva si m-am gandit sa impartasec cu voi retetele in cazul in care doriti sa impresionati si voi musafirii cu bucate alese !


ceafa de porc
Ceafa de porc cu glazura de mustar

Cotlet de porc cu sos de merisoare
Cotlet de porc cu sos de merisoare

Pulpa de porc cu ceapa caramelizata
Pulpa de porc cu ceapa caramelizata si salata de sfecla

Vitel marmorat cu sos de menta
Vitel marmorat cu sos de menta

Acestea fiind prezentate, nu pot decat sa va urez spor la incercat retetele! Sper ca v-am starnit interesul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole