Ce fata nu se confrunta cu problemele din aceste ilustratii comice dar ironice?

Distribuie

InspirationIlustratii FunnyCe fata nu se confrunta cu problemele din aceste ilustratii comice dar...

A fi fata/femeie nu este chiar atat de usor. Vorbim despre fete pentru ca aceste ilustratii au in ironia lor, lucruri cu care orice fata se confrunta cand ajunge la adolescenta. Apoi cand devii femeie realizezi ca acea etapa a fost de pregatire pentru ceea ce ne ofera viata. Sa radem zic!

Ilustratii haioase dar adevarate!

1. Atunci cand ai impresia ca sutienul de pe tine sta exact ca pe tipele din filme! Dar teapa… cand te uiti in oglinda de pe partea laterala iti vine sa plangi.

sutien

2. Cand abia asteptai sa imbraci blugii cei noi si rupti evident, dar realizezi ca arati atat de naspa in ei, incat iti vine sa ii rupi de tot. Trebuie sa inveti sa iti cumperi haine care te avantajeaza!

blugi

3. Cand trebuie sa te epilezi dar ai uitat sa iti cumperi un nou big, iar epilatul la salon inca nu este o prioritate in ceea ce priveste viata ta. Cele mai grele zile sunt acele in care trebuie sa indepartezi blana care creste rapid si ingrozitor pe pielea ta subtire si stralucitoare.

epilare

4. Nici acum nu iti poti explica cum se face ca o bucata de material de cativa centimetri este mai scump decat o bluza!?

haine

5. Cand iti plac hainele de pe manechin si faci tot posibilul sa le cumperi, apoi realizezi ca ai facut o mare prostie. Cand vreodata o sa intelegi ca nu tot ce vezi in vitrinele magazinelor de haine, ti se potriveste si tie.

imbracaminte

6. Cand iti petreci cateva ore sa iti faci unghiile la o mana iar intr-un final ajung sa arate mai oribil decat prima data cand ai dat cu oja!

maini

7. Cand incerci sa porti sutien fara bretele fara sa realizezi ca niciodata in viata asta asa ceva tie nu ti se potriveste.

sutien

8. Cand esti dependenta de singurul sutien pe care il ai…

preturi sutien

9. Cand iti faci planuri pentru week-end si ce ajungi sa faci de fapt.

planuri de weekend

10. Cand intelegi ca nu tot ce zboara se manaca si ca cele mai frumoase lucruri nu sunt si cele mai confortabile.

tanga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole