Cum ar îmbătrâni 12 celebrități fără proceduri cosmetice

Distribuie

Free TimeCinemaCum ar îmbătrâni 12 celebrități fără proceduri cosmetice

Utilizarea inteligenței artificiale în viața de zi cu zi devine un lucru obișnuit. O puteți folosi la locul de muncă sau doar pentru distracție pentru a verifica și a vedea cum veți arăta în viitor.

Am decis să testăm și să vedem cum descrie AI-ul celebritățile noastre preferate la o vârstă mai înaintată.

Angelina Jolie

angelina-jolie
Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru Daily Telegraph că este mulţumită de faptul că îmbătrâneşte pentru că viaţa ei devine tot mai stabilă. „Mă simt mai bătrână, dar simt că viaţa mea este mai stabilă odată ce am îmbătrânit. Sunt fericită că m-am maturizat. Nu aş vrea să fiu iar tânără”, a declarat actrița.

Tom Holland

tom-holland

Câți ani are Spider-Man – Peter Parker?  Vârsta lui Peter este oarecum fluidă, îmbătrânind în timp real doar în anumite momente.

Cine este cel mai tânăr Spiderman?

Tom Holland este cel mai tânăr actor care l-a jucat pe Peter Parker într-un film. Avea 19 ani când s-a anunțat că joacă rolul și 20 de ani când a fost filmat Spider-Man: Homecoming.

Ana de Armas

Ana-de-Armas

Ana de Armas s-a născut pe 30 aprilie 1988, Havana, Cuba.

Este o actriță cubanezo-spaniolă. Și-a început cariera în Cuba și a avut rolul principal în drama romantică Una rosa de Francia (2006).

La vârsta de 18 ani, s-a mutat la Madrid și a jucat în serialul despre adolescenți El Internado, între 2007 și 2010.

Selena Gomez

selena-gomez

Selena Gomez nu este deloc tristă că a ajuns la vârstă de 30 de ani. Artista a sărbătorit într-un mare fel.

Vedeta a fost în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor, a trecut prin multe provocări care au făcut-o să fie mult mai puternică și dornică să-și trăiască viața după bunul plac.

Rihanna

rihanna

Vede Are 35 de ani, dar de când s-a lansat și până acum parcă nu a îmbătrânit absolut deloc.

Rihanna se poate mândri cu o înfățișare care mai că trădează că ar fi găsit vreun elixir al tinereții veșnice.

Și nu, nu este deloc perfectă, așa cum ne arată chiar ea DE CELE MAI MULTE ORI  fără nicio ezitare.

Justin Bieber

justin-bieber

La vârsta de 16 ani, Bieber a devenit cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.

Justin Bieber s-a născut pe 1 martie 1994 și a devenit unul dintre cei mai mari artiști de teen pop din toate timpurile.

A fost descoperit prin videoclipuri de performanță postate pe YouTube.

În ciuda dificultăților în viața sa personală, Justin Bieber a făcut cu succes trecerea de la artistul adolescent la artistul pop adult de succes.

Emma Watson

ema-watson

Emma Watson, care a devenit celebră încă din copilărie cu rolul lui Hermione Granger interpretat în toate cele opt filme ale seriei „Harry Potter„, a sărbătorit împlinirea a 33 de ani reflectând asupra lucrurilor pe care le-a învăţat în cursul ultimului an, transmite duminică DPA.

De asemenea, ea a afirmat că de-a lungul timpului „a învăţat mai multe despre dragoste şi despre ce înseamnă să fii femeie”.

Jared Leto

jared-leto

Jared Leto nu își arată deloc vârsta de 50 de ani. Actorul a vorbit despre aspectul său mereu tânăr: „Toți vor să-mi afle secretul, dar nu voi spune nimic, doar pentru că vreau să-i las pe toți să ghicească. Este amuzant cum toți sunt interesați, însă, la finalul zilei, nici nu prea contează”, a declarat Jared Leto.

ZOË KRAVITZ

zoe-kravitz

Zoë Isabella Kravitz este fiica cântărețului/actorului Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet și s-a născut pe 1 decembrie 1988 în Los Angeles, California. Este pe jumătate afro-americană și pe jumătate evreică-ashkenazi.

Jason Momoa

Jason Momoa s-a născut pe 1 august, 1979 în Honolulu, Hawaii, fiind fiul unui instalator și al unei învățătoare de kindergarten. Acesta s-a mutat în Norvegia la vârsta de 2 ani cu mama lui, unde a crescut împreună cu fratele lui mai mic, și s-a întors în Hawaii la vârsta de 10 ani. Deși Momoa s-a întors în Hawaii, acesta nu a uitat limba norvegiană, care a fost prima lui limbă maternă.

Jason Momoa a început să studieze regia de film în Meduz Film scholl din Australia, unde a început să se afirme în mod concret. Cariera sa a explodat după ce a primit rolul lui Dothraki Khal Drogo din celebra serie TV „Game of Thrones”, care l-a făcut recunoscut și apreciat la nivel global. Apoi cariera sa s-a extins pe marile ecrane cu roluri în „Conan the Barbarian”, „The Road to Paloma” și „Aquaman”.

Bella Hadid

Isabella Khair Hadid,are vârsta de 26 de ani și este cunoscută sub numele de Bella Hadid, este un model american. Considerată unul dintre cele mai elegante și mai talentate modele tinere din scena modei contemporane, ea a câștigat prestigiosul titlu „Model of the Year” la Model.com of the Year Awards din Model.com în 2016.

Robert Pattinson

robert-pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson este actor, model, producător și muzician englez.

El este cunoscut pentru portretizarea rolurilor, precum „Cedric Diggory” din „Harry Potter and the Goblet of Fire” și „Edward Cullen” din serialul de filme „Twilight”.

Născut la Londra în 1986, Anglia, Pattinson a început să joace din zilele sale de școală. Cariera sa profesională a început la vârsta de 15 ani.

***

Care dintre actori ți se pare că pot îmbătrâni asemănător și în mod natural?

Crezi că inteligența artificială a făcut o treabă bună?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole