MakeUpStyle

Make-up animat de „Caprioara”- tutorial

Machiaj Caprioara

Deer Make-up

Avem Holloween-ul Romanesc si ne putem petrece ca la carte de Sfantul Andrei. Deghizeaza-te intr-o caprioara draguta, cu un machiaj foarte simplu.

Consultați pas cu pas  numerele de mai jos și veți vedea cât de ușor vă puteți face acasă. Asigurati-ca ca nu uitati sa achizitionati urechiusele!

Machiaj Caprioara

  1. Fond de ten: Aplicați fondul de ten preferat și pulberea ușoară, dacă doriți.
  2. Machiaj alb: Apoi aplicați crema albă ca machiajul cu un burete în jurul ochiului, sub nas și pe podul nasului.
  3. Machiaj maro: Cu o perie mare, fiți foarte generoși cu alegerea bronzului care se aplică pe frunte, pe părțile laterale ale feței, obrajilor, bărbiei, părților laterale ale gâtului.
  4. Blush: Aplică blush-ul tău favorit și multe altele, cu o pensulă roșie.
  5. Nas și buze: am folosit liner cremă / gel pentru a desena un botic drăguț de cerbi pe vârful nasului. Utilizați același gel negru pentru a desena și completați buza superioara. Pentru buza inferioară am folosit o culoare maro.
  6. Sprancene si eyeliner: Aplicați machiajul pe sprâncenele dvs. cum ați proceda în mod regulat. În ceea ce privește ochii, fiti generoși. Trebuie fixata cât mai bine și exagerează aripa de la capătul ochiului.
  7. Gene false: Trebuie să aplicați falsii pentru efectul complet. Și utilizați o mulțime de rimel!
  8. Puncte albe: În sfârșit, punând punctele cu ajutorul unei perii de machiaj, folositi machiajul alb crema folosit la început.

Machiaj Caprioara

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *