Machiaj Caprioara

Deer Make-up

Avem Holloween-ul Romanesc si ne putem petrece ca la carte de Sfantul Andrei. Deghizeaza-te intr-o caprioara draguta, cu un machiaj foarte simplu.

Consultați pas cu pas  numerele de mai jos și veți vedea cât de ușor vă puteți face acasă. Asigurati-ca ca nu uitati sa achizitionati urechiusele!

Machiaj Caprioara

1 – Fond de ten: Aplicați fondul de ten preferat și pulberea ușoară, dacă doriți.

2 – Machiaj alb: Apoi aplicați crema albă ca machiajul cu un burete în jurul ochiului, sub nas și pe podul nasului.

3 – Machiaj maro: Cu o perie mare, fiți foarte generoși cu alegerea bronzului care se aplică pe frunte, pe părțile laterale ale feței, obrajilor, bărbiei, părților laterale ale gâtului.

4 – Blush: Aplică blush-ul tău favorit și multe altele, cu o pensulă roșie.

5 – Nas și buze: am folosit liner cremă / gel pentru a desena un botic drăguț de cerbi pe vârful nasului. Utilizați același gel negru pentru a desena și completați buza superioara. Pentru buza inferioară am folosit o culoare maro.

6 – Sprancene si eyeliner: Aplicați machiajul pe sprâncenele dvs. cum ați proceda în mod regulat. În ceea ce privește ochii, fiti generoși. Trebuie fixata cât mai bine și exagerează aripa de la capătul ochiului.

7 – Gene false: Trebuie să aplicați falsii pentru efectul complet. Și utilizați o mulțime de rimel!

8 – Puncte albe: În sfârșit, punând punctele cu ajutorul unei perii de machiaj, folositi machiajul alb crema folosit la început.

Machiaj Caprioara

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: