12 sfaturi de machiaj pentru a face ca pielea să pară mai tânără

Distribuie

HealthLifeHacks12 sfaturi de machiaj pentru a face ca pielea să pară mai...

Cu toții am putea spune că vârsta este doar un număr; cu toate acestea, liniile fine și ridurile care se holbează la noi din oglindă ne pot oferi nopți nedormite și zile mohorâte.

Vitamina C retinolul, coenzima Q-10 și alte tratamente anti-îmbătrânire pot preveni și diminua semnele îmbătrânirii atunci când sunt utilizate pe o perioadă de timp, dar machiajul poate ajuta foarte mult la ascunderea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi petele de vârstă, pielea neuniformă, ton, linii fine și riduri instantaneu.

În această postare, enumeram 12 sfaturi de machiaj pentru a face pielea să pară mai fină și mai tânără.

Încearcă aceste sfaturi

Haideți să aflăm ce trucuri ne pot îmbunătății machiajul și ne poate hidrata tenul în același timp!

1. Nu uita niciodată să te hidratezi: hidratarea era importantă pentru pielea ta la vârsta de 20 de ani, dar pe măsură ce pielea se maturizează, importanța hidratării crește de zece ori.

Nimeni nu-și dorește pielea uscată, care va accentua ridurile.

Prin urmare, hidratează-ți întotdeauna fața în mod corespunzător înainte de a aplica orice fel de machiaj.

Umiditatea din organism va umple zonele lăsate și uscate și va face ca fața să arate mai suple și mai tinerească.

2. Alegeți produse de machiaj hidratante și calmante: Deoarece o bună hidratare și calmare este un factor important pentru pielea matură și lăsată, trebuie să schimbați produsele de machiaj de la formule mate la cele pe bază de hidratare.

Prima schimbare importantă trebuie făcută în fundația ta. Trebuie să mergi după cremă hidratantă/calmantă sau fonduri de ten pe bază de gel.

Astfel de fonduri de ten vor da tenului tău un aspect suplu, de asemenea, vor face să arate lucios în loc de a arăta mat și uscat.

Chiar și aplicarea fondului de ten trebuie făcută cu atenție, cu mai mult accent pe zonele lăsate sau ridate.

Machiajul cu pudră face pielea să pară mai bătrână.

3. O caracteristică importantă a pielii mature, îmbătrânite și lăsate este că devine roșie sau cenușie cu majoritatea produselor de machiaj.

Prin urmare, pentru a corecta totul, aveți nevoie de un fond de ten auriu sau galben, care să contracareze cenușiul și roșeața.

Nu numai că fondul de ten cu tonuri aurii va servi drept corector de culoare, ci va conferi și o strălucire subtilă pielii tale.

Culoarea, strălucirea și luminozitatea vă vor ascunde în mod eficient pielea feței lăsate și o vor face să arate strălucitor de tînără.

4. Folosește un corector cremos: un corector devine un element esențial în vanitatea ta, pe măsură ce pielea ta începe să se lase și să se încrească.

Un corector poate ascunde în mod eficient toate semnele vizate vârstei tale și poate oferi luminozitate feței tale.

Cu toate acestea, este foarte important să alegeți corectoare cremoase, pe bază de umiditate. hidratante.

Evitați corectoarele pe bază de pudră, deoarece acestea vor accentua și mai mult uscăciunea și petele pielii, făcând-o să pară mai îmbătrânită.

Prin urmare, un anticearcan pe bază de cremă ochi și pentru petele întunecate sau pielea lăsată poate fi cel mai eficient truc de machiaj.

5. Folosește creionul pentru ochi pentru a-ți trezi ochii: uneori, pentru a îndepărta atenția de pe piele și pentru a crea un aspect mai tânăr, tot ce trebuie să faci este să trezești și să luminezi acei ochi ai tăi.

Puteți face acest lucru eficient cu ajutorul creioanelor pentru ochi.

Ai nevoie de un creion pentru ochi pe marginea interioară a ochilor pentru a trezi instantaneu acei ochi.

Pentru a face culoarea ochilor să iasă în evidență, trebuie să aplicați o linie de culoare închisă pe linia genelor superioare.

Alinierea ochilor cu aceste două culori va muta atenția asupra ochilor și va camufla instantaneu pielea lăsată pentru a păcăli cu un aspect mai tânăr.

6. Aplicați vaselină sau iluminator pe punctele înalte: pe măsură ce îmbătrâniți și pielea devine lăsată, structura osoasă devine mai proeminentă și este o binefacere deghizată.

Puteți profita la maximum de acest fapt, aplicând strălucitor sau iluminator pe punctele înalte ale feței, ceea ce va îndepărta doar atenția de la cădere.

Aplicați un iluminator cu o pensulă fină pe pomeți, puntea nasului, centrul frunții și arcul cupidon. Dacă nu ai la îndemână un iluminator, folosește vaselina noastră veche din toate timpurile pentru a crea iluzia unei fețe perfect evidențiate.

7. Folosește bază de fard de pleoape: Odată ce pielea ta îmbătrânește și se lasă, s-ar putea să-ți fie dificil să aplici fardul de pleoape cu toată încrețirea și accentuarea ridurilor.

Cu toate acestea, nu lăsați niciodată vârsta să vă ferească de ceea ce doriți să faceți. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați un strat bun de bază de fard de pleoape pe pleoape înainte de a pune fardul.

Va uniformiza și netezi cutele, precum și va contracara întunericul din jurul ochilor.

Prin urmare, odată ce ați terminat de aplicat fardul de pleoape, ochii tăi vor arăta mai tineri ca niciodată.

8. Schimbați fardul de obraz cu pudră cu fard de obraz cremos: Folosiți fardul de obraz de piersică și roz și estompați-l bine după ce punctați pe pomeții obrajilor pentru a adăuga prospețime și luminozitate întregului look.

9. Amestecați uleiul facial non-comedogenic în fond de ten: adăugarea uneia sau două picături de ulei facial non-comedogenic, dar hrănitor (ulei de măceș, ulei de migdale dulci, de exemplu) ar ajuta la adăugarea de strălucire și hidratare uimitoare întregului aspect.

10. Umpleți sprâncenele: Femeile de multe ori nu acordă o mare importanță umplerii sprâncenelor, dar sprâncenele mai pline au un efect egal cu liftingul facial.

Iar pentru a obține un efect anti-îmbătrânire, folosește un creion pentru sprâncene cu nuanță mai deschisă, precum taupe sau maro.

11. Optează pentru rujuri neutre sau roz: rujurile roz moale, tonuri de coral, nuanțe neutre, vor da un plus de prospețime pe pielea matură.

12. Utilizați corectorul în puncte strategice pentru a ridica ochii: în loc să aplicați corectorul în formă de triunghi sub ochi, aplicați corectorul la colțurile interioare și exterioare ale ochilor, precum și la colțurile nasului și buzelor pentru a le oferi un lifting frumos.

Încercați această tehnică și ne puteți mulțumi mai târziu!

Acestea sunt câteva sfaturi de machiaj care atunci când sunt folosite corect pot da un efect asemănător unui lifting facial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole