Invata sa fii norocoasa!!!

Distribuie

HealthLifeHacksInvata sa fii norocoasa!!!

POTI INVATA SA FII BUNA. NU ESTE O FORTA MISTICA CU CARE TREBUIE SA TE NASTI, DAR ESTE UN OBICEI CARE SE POATE DEZVOLVA. CUM?

PENTRU A FI MAI BUN, FII DESCHIS LA NOI EXPERIENȚE, INCEARCA PUTEREA PE CARE O AI SI CARE ESTE DREAPTUL TAU, DEZVOLTA-TE, FII OPTIMIST, IMPLICATE IN CEEA CE ITI PLACE CEL MAI MULT, NICIODATA NU SE STIE IN CE CONSTA VIITORUL TAU, TREBUIE DOAR SA PARCURGI PASII CARE TE POARTA PE DRUMUL SPRE „NOROC”

* * * *

Invata sa fii norocoasa!!!

Am crezut întotdeauna că îți faci singur norocul. Oh, universul ne prezintă oameni și momente și oportunități multe, dar trebuie să fim deschiși pentru a le primi și a explora posibilitățile. Acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut atunci când suntem prinși de rutina zilnica, stres sau frustrare. Pasajul acesta este motivul pentru care recomand to do list. Să lipiți pe oglinda, computerul sau într-un caiet ca amintire zilnică ce sunteți capabil și ce meritați. Scrieti tot ce doriți în această viață, dar depinde de dvs.cum va faceti propriul noroc pe parcurs.

Care va fi povestea vieții tale în lunile următoare? Ce influențe noi îți vor îndrepta drumul? De la ce resurse noi veți putea invata? Cum poți conspira cu viața pentru a-ți crea cel mai bun viitor posibil?

Acestea sunt intrebari pe care trebuie sa ti le pui zilnic?

Uneori zboar în visele mele. Extazul este aproape insuportabil, deoarece mă ridic deasupra peisajului. Dar este ceva la care îmi place să visez și mai mult și care rulează. Ani de zile am avut visuri recurente de sprint pentru bucurie pură pe dealurile verzi și pajiști, urmând deseori râuri care continuă pentru totdeauna. Nu sunt niciodată lipsită de respirație. Picioarele nu se obosesc niciodată. Mă simt vitală și viguroasă și împlinită.

Mi se pare ciudat că prefer să alerg să zbor! Dar cred că am înțeles de ce. Visele zburătoare reprezintă partea din mine care tânjește să scape de legăturile pământului, să fiu liberă de suferință și haos. Visele mele de alergare, pe de altă parte, exprimă partea mea care iubește a fi într-un corp și exaltă provocările acestei lumi.

Dar tu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole