Cum slăbim sănătos și frumos

Distribuie

HealthSanatateCum slăbim sănătos și frumos

Privim în oglindă și nu mai suntem mulțumiți de cum arătăm. Kilograme în plus, aripioare, celulita și un aspect inestetic al pielii.

Începem sa cautam soluții, sa schimbam câteva din obiceiurile culinare, sa includem și câteva ore de sport, încercăm sa ne relaxam în speranța că după câteva luni vom atinge obiectivele propuse.

Slăbim și ajungem la lupta cea mai acerba, ultimele 2 kg care sunt extrem de greu de eliminat, insă calitatea pielii lasă de dorit.

Un corp frumos vine din interior, și este foarte important sa găsim un echilibru intre o alimentație sănătoasă, sport și o stare de spirit bună. Însă trebuie apelat și la tratamentele din clinicile medicale, care dețin aparate special concepute pentru a ajuta în lupta cu kilogramele în plus.

Clinica Estetica Regen Estetix

La Regen Estetix Clinique specialiștii va pun la dispoziție o serie de tratamente cu aparatura medicala de ultima generație care au ca țintă distrugerea grăsimii și eliminarea celulitei.
Corpul prinde contur la Regen Estetix Clinique.

Soluția oferita de Regen Estetix Clinique consta într-un plan personalizat pentru fiecare persoana, în urma unei consultații de specialitate făcută în cadrul Clinicii.

Pentru cele mai bune rezultate, este important sa combinam aceste tratmente.

Criolipoliza de la CoolTech combinata cu radiofrecventa multipolara de la Venus Legacy, făcute într-un număr repetat de ședințe va ajuta sa aveți un corp de invidiat sau silueta mult dorita.

Criolipoliza

Criolipoliza slăbește, prin înghețare la -8 grade celsius, grăsimea din zona localizata. Cu ajutorul acestei proceduri se poate observa o reducere intre 2- 5 cm încă de la prima ședință.
Este singura procedura care distruge grăsimea!!!

Criolipoliza ne slăbește localizat, tocmai de aceea trebuie combinata cu tratamentul de radiofrecventa multipolara.

Radiofrecventa multipolara

Radiofrecventa multipolara remodeleaza silueta printr un masaj plăcut și foarte eficient când vine vorba de calitatea pielii.

Prin încălzirea țesutului pana la 42 grade celsius, radiofrecventa multipolara stimulează producția de elastina și colagen.

Pielea flasca(lăsată) în urma slăbirii este tonifiata, colagenul este stimulat în timpul tratamentului pentru a oferi o piele catifelata si fina.

Celulita dispare cat ai clipi cu ochii.

Venus Legacy este singurul aparat medical care oferă tratamentul de remodelare corporala cu radiofrecventa multipolara.

Celelalte aparaturii existente pe piața dețin o tehnologie care au la baza radiofrecventa bipolara.

Diferența dintre ele data de faptul ca, în cazul radiofrecventei multipolare, câmpul magnetic creeat pătrunde în profunzimea țesutului de grăsime, încălzind intre 42-45 grade celsius.

La Radiofrecventa bipolara, căldura în timpul tratamentului este transmisa la doi poli, pătrunderea căldurii nu este în profunzime eficienta acesteia este mai scăzută și rezultatele sunt întârziate necesitând mult mai multe ședințe de tratament.

Specialistii de la Regen Estetix Clinique va ajuta în stabilirea corecta a planului de tratamentului.

Tratamentele se fac intr-o locație de top din inima Bucureștiului, într-un mediu plăcut și relaxant.

Răsfățul este garantat iar rezultatele obținute sunt extraordinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole