Cum sa folosesti corect pensulele de machiaj

Distribuie

LifestyleMakeUpStyleCum sa folosesti corect pensulele de machiaj

Diferite instrumente de înfrumusețare pentru aplicarea machiajului vin și pleacă, dar periile de machiaj sunt atemporale.

Odată ce veți găsi un set de perii de machiaj care vă plac, probabil că le veți fi destul de fidele lor. Tipurile de perii pe care le preferați și se potrivesc în cea mai mare parte până la perii sintetici și naturale, este o alegere personală.

Periile cu peri naturali sunt concepute din părul animalelor care se mișcă cu ușurință și sunt excelente pentru depunerea produselor cosmetice pudră care necesită o mulțime de amestec pentru a le face să pară naturale.

Periile de machiaj sintetice , pe de altă parte, sunt de obicei realizate din nailon. Sunt mai bune pentru fonduri de ten lichide, crema și machiaj contur, deoarece nu vor acumula atât de mult produs și nu vor oferi o aplicație prea precisă.

Puteți, desigur, să amestecați perii sintetici și cei naturali și să profitați la maxim de aplicația dvs. de machiaj.

Indiferent de peria pe care o alegeți, probabil veți termina cu o colecție de cel puțin 10 perii de machiaj obișnuite. Ajută la înțelegerea modului de utilizare a fiecăruia.

Pensule de make up 3

1. Perie de pulbere – Peria dvs. de pulbere va fi una dintre cele mai pufoase, dacă nu chiar cele mai pufoase, din colecția dvs. de perii de machiaj. Aceste peri aerisite, rotunjite, sunt excelente pentru pulberile libere și presate și ar trebui aplicate pe fața ta cu mai multă libertate decât precizie. Gândiți-vă mișcări măturate pe frunte, pe nas și în jurul obrajilor și nasului. Nu uitați să eliminați excesul de produs înainte de a aplica pudră sau puteți termina cu un finisaj cret (și o vanitate dezordonată).

2. Perie de concealer – Această perie precisă, conică, are margini rotunjite care se pot amesteca fără efort în jurul curbelor nasului și sub ochi. Aplicați disimulatorul pe locurile în care doriți mai multă acoperire. Utilizați disimulatorul pentru a desena un triunghi inversat sub fiecare ochi, apoi amestecați și amestecați ceva mai mult.

3. Perie de contur angulat – Peria de contur unghiată poate fi numită pur și simplu o perie unghiulară, pentru un motiv întemeiat: servește mai multe scopuri de machiaj. Această perie este un maestru al preciziei, așa că folosiți-o pentru a aplica machiajul contur: bronzer în formă de „trei” de-a lungul frunții exterioare, sub pomeți și de-a lungul maxilarului; blush pe merele obrajilor (țineți-o pe un unghi și măturați spre exterior spre părul dvs.); și mai luminos de-a lungul pomeților, oaselor frunții și doar cel mai mic punct de pe arcul cupidonului tău.

4. Peria Kabuki – Peria Kabuki este una preferată în rândul iubitorilor de machiaj, deoarece periile sale dense și moi sunt un vis multifuncțional. Îl puteți folosi pentru a aplica fond de ten lichid, bronzer (din nou, în „trei” este întotdeauna cel mai bun) și chiar mai clar pentru corpul vostru.

5. Perie de umbră plată – Aceasta este peria de fard de ochi pe care o veți folosi pentru a aplica o culoare de umbră mai deschisă pe capac. Este excelent pentru amestecarea culorii și funcționează bine ca un luminător sub frunte.

6. Perie de umbră pentru ochi – Următoarea perie pentru farduri de ochi pe care doriți să o aveți în jur este una care are un vârf mai ascuțit și poate crea adâncime în cute ale ochiului. Întrucât probabil folosiți o culoare mai profundă în cute, asigurați-vă că atingeți peria înainte de a aplica umbra.

7. Peria de eyeliner – Majoritatea periilor de eyeliner sunt unghiuri și oferă linii foarte fine, cu o precizie serioasă, liniilor tale de jos și de sus. Pentru un aspect și mai îndrăzneț, umeziți peria înainte să o scufundați într-un dermatograf gel.

8. Pensula cu perie – o perie cu fruntea dublă este o necesitate pentru sprâncenele superbe. O perie de unghi pentru unghi este perfectă pentru aplicarea gelurilor și pudrelor din frunte, în timp ce bobina din cealaltă parte amestecă culoarea pe frunte, mire și le ține la loc.

9. Perie evantai – Ultimul, dar nu în ultimul rând, mulți adoră să includă o perie evantai în colecția lor de perii cosmetice. Datorită perilor sale ușoare ca aer, această perie poate fi folosită la sfârșitul aplicației de machiaj pentru a adăuga un strat final de pulbere sau, în schimb, praf din excesul de pulbere de pe față.

Pensule de make up 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole