Cum inlaturi parul nedorit de pe fata la tine acasa

Distribuie

LifestyleHomeMadeCum inlaturi parul nedorit de pe fata la tine acasa

Trei ingrediente naturale, la tine acasa

Parul de pe fata iti provoaca neplaceri? Scapa de el rapid si simplu chiar in confortul casei tale folosind doar trei ingrediente naturale.

Excesul de par de pe fata de multe ori ne provoaca neplaceri si este foarte inestetic. De multe ori un machiaj poate sa isi piarda din perfectiune tocmai din cauza excesului de par.

Tratamentele cu laser sau produsele spaciale destinate indepartarii parului facial pot fi eficiente dar de multe ori pot avea si efecte negative asupra tenului. Ne putem alege cu arsuri, pete sau iritatii provocate de substantele toxice din produse.

Masca de indepartare a parului de pa fata

Merita incercata aceasta reteta!

De ce? Simplu!

Ai nevoie doar de trei ingrediente naturale si poti sa scapi de parul nedorit de pe fata chiar la tine acasa economisind bani si timp.

Ai nevoie de :

  • 2 linguri de miere de albine,
  • 1 lingura de fulgi (sau faina) de ovaz,
  • 2 linguri de zeama de lamaie( de preferat proaspat stoarsa).

Se amesteca cele trei ingrediente pana se omogenizeaza bine. Pasta astfel obtinuta de aplica pe zonele cu par nedorit si se lasa 15 minute.

Se clateste cu apa calduta cu miscari circulare.  Dupa clatire este indicat sa aplicati o crema de hidratare.

Procedeul se repeta de 2-3 ori pe saptamana iar in mai putin de o luna rezultatele nu intarzie sa apara. Parul nedorit de pe fata o sa inceapa sa dispara. Pielea va fi mai neteda si mai luminoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole