scrub-buze

Scrub-ul pentru buze „ciocolata” ajuta la exfolierea buzelor si te scapa de buzele uscate. Zaharul din scub iti va indeparta pielea uscata de pe buze si ajuta la hidratarea lor, mentinandu-le hidrate pe intreaga zi.

Este esential sa iti faci masajul cu scrub pentru buze, mai ales daca ai buzele uscate. Atunci cand aplici un ruj, se strange in crapaturile buze, facandu-le sa para neingrijite. Este cea mai enervanta chestie, atunci cand ne dam cu ruj iar acesta nu se intinde uniform din cauza pielii ramase, incat avem tendinta de a o rupe cu dintii.

Un tutorial rapid ne arata cum putem scapa de buze uscate si pielite dureroase, folosind zahar:

Vei avea nevoie: 
ciocolata

  • ulei jojoba
  • zahar fin
  • pudra de caco
  • esenta de vanilie.
  1. Intr-un bol adaugam toate ingredientele si le mixam adaugand un pic de apa.
  2. Cand mixtura are consistenta dorita, puneti-o intr-un recipient cu capac pentru a putea folosi scub-ul de cate ori aveti nevoie.
  3. Uleiul de jojoba poate fi inlocuit cu ulei de cocos sau ulei de migdale.

masti-naturale-pentru-par
Citeste si: 8 alimente care iti ajuta parul sa creasca
  • Somonul
  • Ardeiul gras galben si
  • Cartofii dulci sunt doar cateva dintre ele

Somonul contine vitamina D si proteine care intaresc radacina firului de par, dar contine, de asemenea si omega-3 si acizi grasi, care promoveaza cresterea parului prin mentinerea scalpului sanatos.


Proprietatile ghimbirului
Un look „ghimbiric” – Beneficiile ghimbirului pentru frumusete si sanatate

Cele mai multe dintre noi, nu ne mai incredem in sampoanele pentru stimularea cresterii parului indiferent daca acesta este mai gros sau mai subtire. Ghimbirul este un ingredient cheie in produsele pentru par comerciale, datorita mixului sau activ de uleiuri volatile si antioxidanti. O solutie aplicata in acelasi mod ca si spray-ul pentru matreata va stimula fluxul de sange ai foliculilor de par, astfel va stimula si cresterea.

Etichete: ciocolata | scrub | ulei jojoba | zahar |
Ti-a placut articolul? Recomanda-l: