Ce beneficii are uleiul de ricin pentru par, ten si piele?

Distribuie

LifestyleHomeMadeCe beneficii are uleiul de ricin pentru par, ten si piele?

Pierderea bruscă sau neobișnuit de gravă a părului vă poate face părul mai subțire și poate fi traumatic pentru femei.

Deficitul de vitamine este unul dintre cele mai observate motive! În afară de deficitul de vitamine, alte motive includ tratamentele termice excesive si folosirea excesiva a produselor de păr. Uleiul de ricin poate face minuni pentru părul tău.

Împreună cu proprietățile antibacteriene și antifungice, uleiul de ricin contine câteva substanțe nutritive vitale, cum ar fi vitamina E, minerale și proteine care sunt necesare pentru părul sănătos!

Mai jos este expus modul în care puteți folosi ulei de ricin pentru ingrijirea părului împreună cu beneficiile sale:

Beneficiile uleiului de ricin

BENEFICII:

  • Uleiul de ricin favorizează creșterea părului și poate fi utilizat ca ulei de păr pentru a îngroșa firul de păr.
  • Datorită vâscozității sale înalte, acoperă bine părul și protejează împotriva căderii.
  • În plus, fiind bogată în vitamina E și acizi grași, acesta promovează creșterea părului.
  • Nutrientii prezenti in uleiul de ricin contribuie, de asemenea, la hidratarea, cresterea si regenerarea parului.
  • De asemenea, tratează capetele despicate, părul frizzy și problemele scalpului.
  • Uleiul de ricin conține acizi grași esențiali care vă fac părul mai gros, mai strălucitor și mai sănătos.

METODE:

Beneficiile uleiului de ricin

Tratement cu ulei de ricin incalzit

Într-un bol, luați ½ ceasca de ulei de nucă de cocos și ½ ceasca de ulei de ricin. Încălziți-le puțin și folosiți-le pentru a vă masa scalpul și părul. Înfășurați un prosop fierbinte apoi spalati-va cu șampon după 3-4 ore. Tratamentul termic al părului cu ulei de ricin este eficient pentru o creștere mai rapidă a părului.

Tratament cu ulei de ricin si banane

Într-un castron, blenduiți 1 banană de dimensiuni medii. Adăugați 1 cană de ulei de ricin și 1 linguriță de ulei de vitamina E. Se amestecă bine și se aplică pe scalp și pe păr. Spalati in mod normal după 3-4 ore.


Ulei de ricin
Uleiul de ricin foarte benefic pentru piele si par

Uleiul de ricin, este fost folosit de sute de ani pentru proprietățile sale anti-bacteriene și proprietățile antiinflamatorii. Este cunoscut pentru beneficiile sale terapeutice.

De fapt, uleiul de ricin este utilizat extensiv în săpunuri, uleiuri de masaj, produse cosmetice și medicamente. Investiția într-o sticlă de ulei de ricin poate fi drept recompensă. Continuați lectura pentru a ști cum să utilizați uleiul de ricin cu ușurință pentru a obține beneficii maxime.

Top trei utilizări și beneficii ale uleiului de ricin

Beneficiile uleiului de ricin

Pentru a trata problemele de piele într-un timp scurt:

Aveti problemele de piele cum ar fi acneea, arsurile solare, vergeturi sau infecții fungice? Tot ce trebuie să faceți este să tapetati o discheta de bumbac cu ulei de ricin și să o aplicați pe zona afectată. După o oră, spălați-l. Faceți-o zilnic, o dată dimineața și o dată pe timp de noapte.

Problemele tale de piele vor fi în curând cicatrizate! Aplicarea uleiului de ricin în mod regulat este cunoscută cum ca reduce semnificativ apariția acneei și ajută la întârzierea manifestări liniilor fine și a ridurilor.

Ajută la eliminarea cicatricilor pentru a vă oferi piele netedă și clară. Este un hidratant excelent care ajută la îndepărtarea pielii moarte. Doar masați pielea cu câteva picături de ulei de ricin pe timp de noapte și întâmpinați dimineața cu o fata strălucitoare. Deci, uleiul de ricin este un must-have dacă vrei o pielea perfectă și frumoasă.

Pentru a trata problemele de păr:

Parul este fragil si se rupe, ai varfuri despicate, este uscat, scalpul nu este sanatos si părul iti cade? Uleiul de ricin este soluția unică!

Uleiul de ricin, este un depozit de acizi grași omega-6 esențiali, este secretul în spatele unor încuietori sănătoase, lucioase. Aplicați ulei de ricin pe scalpul și părul dumneavoastra în fiecare seară înainte de a vă culca. Cel mai indicat este amestecat cu ulei de nucă de cocos sau ulei de migdale în proporții egale.


Ulei de ricin pentru tratarea matretii
Cum sa folosesti uleiul de ricin pentru tratarea matretii

Nu numai că ajută la hidratarea și hrănirea părului, dar, de asemenea, tratează infecția scalpului și ameliorează problemele scalpului de orice fel.

Beneficiile uleiului de ricin

Pentru a trata ochii și genele:

Dacă ochii se simt obosiți și arătați ingrozitor, aplicați uleiul de ricin în jurul ochilor, de preferat înainte de culcare. Zona din jurul ochilor tăi va fi liniștită și fara cearcane. Utilizarea obișnuită a uleiului de ricin previne, de asemenea, ridurile și liniile fine sub ochi.

Folosirea uleiului de ricin pe sprancene și gene în fiecare noapte ajută la stimularea creșterii și menținerea sănătății lor. Cu toate acestea, aveți grijă și asigurați-vă că nu intră în ochi.

Top cinci remedii homemade cu ulei de ricin

  • Îndepărtați constipația consumând o linguriță de ulei de ricin pur (presat la rece), o dată pe zi timp de trei zile consecutiv.
  • Masați-vă mușchii cu ulei de ricin pentru a obține o eliberare instantanee de durere.
  • Folosirea uleiului de ricin pe buze, din când în când, ar împiedica crăparea lor.
  • Uleiul de ricin este un remediu excelent pentru tratarea durerii cauzate de artrită. Un masaj cu ulei de ricin poate oferi o ușurare a durerilor articulare și a țesuturilor.
  • Masați uleiul pe pielea burticii, de două ori pe zi, când sunteți insarcinata și veți ajuta la prevenirea formării vergeturilor.Astfel, utilizările și beneficiile uleiului de ricin sunt multe și variate.

Menținerea unei sticle de ulei de ricin la îndemână este utilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole