5 Produse naturale de indepartare a tuturor machiajelor

Distribuie

LifestyleMakeUpStyle5 Produse naturale de indepartare a tuturor machiajelor

Realizarea propriului tău demachiant natural este unul dintre cele mai ușoare lucruri de frumusețe. Cel mai bun lucru dintre toate este ca pielea sensibilă va fi fericită. Iar pielea fericită face o femeie fericită, nu? Iată câteva uleiuri și alimente obișnuite care le poti folosi ca și produse de îndepărtare a machiajului.

5 Produse naturale de indepartare a tuturor machiajelor

 

Avocado: tot ce îți trebuie este un avocado proaspăt și un mic sfat pentru a face ca machiajul sa se elimine ca prin magie. Acizii grași omega-3 și vitaminele A, D și E găsite în uleiul de avocado actioneaza ca o cremă hranitoare pentru piele si ochi.

Ulei de semințe de struguri: Folosește o discheta dinbumbac și vei fi cu fața proaspătă în cel mai scurt timp. Sfat multitasking: folosiți ulei de struguri pe întreaga față pentru a preveni acneea, a limpezi petele solare.

Felii de castraveți: Deși feliile de castravete au devenit sinonime cu ochii fara cearcane, sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a șterge machiajul în mod natural (și arătați destul de minunat așezat pe canapeaua dvs. cu felii castravete pe ochi)

Jojoba Oil: Pentru îndepărtarea machiajului, amestecați 2 părți apă cu 1 parte ulei de Jojoba și voilá! Spuneți adios la acele mascara și eyelinere încăpățânate. De asemenea, folosesc ulei de Jojoba ca hidratant, cremă de cuticule sau chiar ca mască caldă pentru păr.

Ulei de nucă de cocos: Există ceva utilizari pentru uleiul de nucă de cocos? Păr mai neted, pielea mai moale, dinți curățati. Descoperiți cum se folosește propriul vostru amestec din nuca de cocos cu diferite uleiuri naturale în rutina zilnică pentru ten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole