Zece idei superbe de ambalat cadouri pentru copiii tăi pe care le vor adora

Distribuie

InspirationCreativitateZece idei superbe de ambalat cadouri pentru copiii tăi pe care le...

O colecție cu cele mai neobișnuite și creative idei de împachetare pentru cadouri, care sunt destul de ușor de încercat pentru oricine. Suntem siguri că fiecare dintre ele va încânta atât adulții, cât și copiii.

Fire vesele, colorate

Impachetare cadouri

Puteți folosi lână multicoloră în loc de bandă adezivă pentru a sigila un cadou. Cadoul va arăta mult mai elegant și mai vesel! În acest fel împachetarea cadourilor va deveni mai distractivă și va atrage copilul în jocul ditractiv al împachetării. Implicarea copiilor în astfel de activități le poate dezvolta partea emoțională și pot învăța cu ușurință să fie buni și darnici.

O pisică și un cățel

Impachetare cadouri 1

Pachetele drăguțe în formă de pisică sau câine se vor potrivi destul de bine cu cadourile mici și simple. Puteți găsi tutoriale pentru orice fel de decorațiune, astfel veți decora cadourile cu tot felul de idei geniale. Împachetările în forma de animăluțe pot fi o idee extraordinară și un moment distractiv pentru orice copil.

Easy box

Impachetare cadouri 2

Impachetare cadouri 3

Cutiuța simplă este o modalitate ușoară de a împacheta cadourile mici precum bijuteriile. Va fi o distracție continuă să creionați și să decupați cutiuța astfel încât activitatea va deveni pe cât de complexă pe atât de distractivă.

Creion

Impachetare cadouri 4

Carton, lipici, o pereche de foarfece și pixuri cu vârf moale sau creioane colorate sunt tot ce ai nevoie pentru a realiza acest design de creion atractiv și original.

Cutiuțe creative

Impachetare cadouri 5

Cutiuțe care pot fi în mărimi și culori diferite pentru diverse cadouașe. Pot fi împachetări pentru lucruri mici și simple precum diverse jucării, brelocuri, ceas sau chiar bijuterii. Pentru astfel de cutiuțe găsiți tutoriale peste tot pe internet. Trebuie doar să vă înarmați cu răbdare si hârtii cartonate colorate.

O buburuză drăguță

Impachetare cadouri 6

O altfel de buburuză

Impachetare cadouri 7

Arată-ți partea creativă și dă tot ce este mai bun din tine pentru a crea împreună cu copilul tău ornamente și cutiuțe de împachetat cadouri. Este partea anului care ne învață să dăruim, să fim mai buni, să devenim creativi și să ne acordăm timp pentru a crea. Încearcă noi idei de împachetări care vă solicită și vă face să petreceți timpul împreună.

Fâșii de hârtie colorată

Impachetare cadouri 8
Impachetare cadouri 9

Folosirea unor benzi de hârtie colorate diferite într-un model de întrețesere va adăuga un pic de fler oricărui pachet. De asemenea, arată grozav pe un fundal făcut din ziare. Este o idee pe cât de simplă pe atît de genială.

O cutie de spiroid

Impachetare cadouri 10

Dacă învârți foile de hârtie într-o spirală și le lipești împreună, veți obține o cutie neobișnuită, dar cu un aspect superb, în ​​care puteți pune o mulțime de lucruri frumoase.

Design brodat

Impachetare cadouri 11

Brodarea diferitelor modele și desene pe ambalaje le va dota cu inspirație, căldură și un design unic.

Un ren făcut dintr-un prosop

Impachetare cadouri 12

Legați marginile unui prosop mic cu o panglică și puteți face cu ușurință un ren drăguț. Este o idee grozavă pentru a ascunde o mică comoară pentru un copil.

Ornamente în miniatură

Impachetare cadouri 13

Pentru a face aspectul cadoului tău mai stilat, atașează la pachet diferite figurine cu ajutorul unei panglici sau a unei sfori. Astfel pachetul devine mai distractiv, atractiv si unicat.

Cadourile fac parte din viața noastră și nu trebuie privite doar din perspectiva Sărbătorilor de iarnă ci trebuie să ne facem timp să daruim tot timpul anului. Este distractiv și o idee bună de a petrece timp de calitate cu copilul sau copiii tăi. Astfel pot învăța și ei că a dărui face parte din viața noastră de zi cu zi.

Poți dărui un zâmbet și astfel schimbi ziua unui om mohorât. Poți dărui o vorbă bună într-un moment de impas. Poți dărui lucrurile de care nu mai ai nevoie în loc să le arunci sau poți fi pur și simplu un om bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole