Trucuri simple pentru un eyeliner perfect!

Distribuie

LifestyleMakeUpStyleTrucuri simple pentru un eyeliner perfect!

Make-up perfect pentru orice ocazie!

Folosind Eyeliner

Știind cum să aplici eyeliner-ul este unul dintre elementele de bază ale machiajului, deci, dacă vă place machiajul, în cele din urmă veți învăța cum să faceți acest lucru.
Să ne uităm la produsele de care ai nevoie pentru a aplica eyeliner- ul ca un profesionist!

Aplica linerul perfect

Lucruri de care ai nevoie

  • Eyeliner (cu o perie pentru ochi, dacă este necesar)
  • Grund
  • Concealer

Înainte de a vorbi despre cum să aplicăm eyeliner-ul, trebuie să trecem prin elementele de bază ale tipurilor de produse.

Gel Eyeliner:
Deși acest lucru poate părea intimidant la început, probabil că acesta va deveni cel mai bun prieten al tău, dacă îi iubești pe acei ochi de pisică. Vine de obicei în vase, deci va trebui să folosiți o pensulă pentru asta.

Eyeliner lichid
Un tus lichid este cel mai bun pentru o aplicare precisă. Acestea se găsesc în două tipuri de ambalaje, o sticlă tip flacon foarte mică, cu o perie extrem de fină și precisă, și un stilou de marcare cu vârf de pâslă. Dacă sunteți un începător, vă sugerez să mergeți pentru cel de-al doilea.

Eyeliner Creion
Acest tip de dermatograf este de obicei primul cu care am început toate. Este cel mai bine folosit pentru a face linia de apă și, de asemenea, pentru a crea un aspect smokey.

Machiajul cu eyeliner

Machiajul cu eyeliner

Pentru a Aplica Eyeliner Perfect – Tutorial

Pasul 1: Pregătiți-vă ochii

Pregatirea ochilor pentru liner

Acesta este un pas destul de simplu, dar este, de fapt, cel mai important pas. După curățarea feței, aplicați un hidratant pentru față și o cremă de ochi în jurul ochilor. Crema de ochi ajută la ridurile prematură și elimină orice roșeață sau decolorare în apropierea zonei.

Pasul 2: Începeți cu o bază curată

Pregatirea ochilor pentru liner 2

Pentru a obține o bază uniformă și curată, aplicați o cantitate mică de grund de ochi pe pleoapă, sub ochi și în jurul regiunii ochiului general în care ar exista orice fel de machiaj de ochi. Principala sarcină a grundului este de a face pielea mai fină, astfel încât să devină mai ușor să aplicați machiajul. Acest lucru vă va oferi un finisaj ireproșabil și, de asemenea, păstrați machiajul proaspat pentru o lungă perioadă de timp. Aplicați un accelerator pe partea superioară a pleoapelor și a ochilor sub ochi. Combinați-l bine și asigurați-vă că ați pus si o pulbere.

Pasul 3: Linia simpla!

Aplicarea linerului

Acum vine partea principală – eyelinerul. Puteți folosi fie peria care vine cu el, fie o puteți cumpăra. Începeți cu o linie deasupra genelor. Asigurați-vă că utilizați linii mici. Este întotdeauna mai bine să o construiți usor. Dacă o faceți prea groasă, puteți crea o eroare din ea, așa că mențineți aplicarile mici. Odată ce sunteți mulțumit cu un ochi, faceți același lucru cu celălalt. Încercați să o păstrați cât mai simetric posibil.

Pasul 4: Wing It Out!

Trasarea linerului

Trucul pentru găsirea unghiului drept este urmarea liniei naturale a liniei genelor inferioare. Afișați linia și umpleți-o încet.

Pasul 5: Finalizarea aspectului!

După ce ați aranjat cu atenție linerul, puteți continua să vă aranjati linia genelor inferioare (numai în jumătatea exterioară) cu un creion. Aplică niște rimel și ati terminat!

Machiaje cu liner Machiaje cu liner

Machiaje cu liner Machiaje cu liner

Mai multe sfaturi și trucuri pentru a aplica Eyeliner

În timp ce aplicați, asigurați-vă că aveți un loc unde vă puteți odihni cotul. Acest lucru face mai ușoara  aplicarea și vă oferă o mână stabilă, care vă va oferi un finisaj curat și precis. Dacă aveți o masă, este mai bine să vă faceți acolo machiajul.

Utilizați o oglindă cosmetică. Crede-mă, acest lucru ajută foarte mult! De obicei, ele vin în două părți, unde o parte este o oglindă normală, iar cealaltă parte este mărită. Am descoperit că cea mărita vă ajută să obțineți un finisaj mai curat, deoarece puteți obține o privire mai atentă.

Întotdeauna priviți în jos în timp ce aplicați tusul. Privind în sus te poate face să faci greșit forma.

NU întindeți pleoapa în timp ce creați aripile. Acest lucru va zdruncina aripa. Aplicați în curse mici, fără a muta prea mult pielea.

Dacă tot credeți că este dificil să creați extensia pentru aripa în linie dreaptă, puteți utiliza un card de credit și creați linia.
De asemenea, puteți utiliza banda pentru a crea aripa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole