MakeUpStyle

Trend 2016- Buze de mere, culori electrice pentru make-up, si pielea bronzata.

Machiaj

Machiaj

Culorile pastel vs culorile electrizante!!!

  • De fiecare data cand apar culori electrizante ca fashion, prima intrebare este: Cum as putea sa o port? Poate din motive personale, sau poate sociale, dar asta nu schimba faptul ca nu ti-ar place sau nu iti vine. Cum poti purta un albastru electrizant? Nu e mare diferenta daca aplicam un albastru pastel pe toata pleoapa ochiului, sau doar un liner cu un albastru electrizant. Diferenta o facem noi, cele ce purtam aceste culori.

Machiaj

  • Partea frumoasa a trendurilor, este pentru a experimenta anual fiecare dintre culorile frumoase ale pamantului. De ce a aparut tredul? Pentru creatorii de moda si profesionistii din make-up si hairstyle. Pentru a le pune munca in valoare.

Buzele de mere

Dau senzatia de bun gust anul acesta. Chiar experimentam culori senzuale, care nu sunt extravagante ci din contra, multe femei le poarta.

Machiaj

Prin naturaletea lor, culorile ce deriva din rosu, scot in evidenta sensibilitatea observatorului, fiind deci culori foarte puternice.

  • Aceste culori au un efect stimulator general, provoaca, incita la actiune, indeosebi in plan psihomotor, stimulator si intelectual.

Machiaj

Bronzul pielii

  • Bronzul pielii la popularizat Coco Chanel in anii ’20. Cat este de importanta nuanta pielii, tine de fiecare, dar in zilele noastre majoritatea femeilor, accepta ideea de a merge la solar. Nu este un lucru rau sa te ingrijesti de tine, este bine sa calculam fiecare miscare si sa nu profitam peste masura de ocaziile ce ni se dau.

De ce bronzul? Pentru ca ne sporeste increderea, pentru ca ne dispare complexul si aratam bine in orice moment.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *