Ten hidratat si curat! Utilizeaza produse alimentare pentru ingrijirea tenului

Distribuie

LifestyleHomeMadeTen hidratat si curat! Utilizeaza produse alimentare pentru ingrijirea tenului

Te-ai saturat de hidratanti si de alte produse scumpe? Să deschidem frigiderul și să aruncăm o privire asupra alimentelor conținute. Iată cele mai bune alimente pe care le recomandăm să le utilizați pentru îngrijirea pielii.

1. Folosiți ulei de măsline pentru hidratare

Hidratarea este foarte esențială pentru îngrijirea pielii. Studiile dovedesc că trebuie să hidratezi pielea de la vârste fragede pentru a avea o piele perfectă si peste 20 de ani.

Aplicați ulei de măsline pe piele dimineața și noaptea. Veți avea cu siguranță o piele strălucitoare.

2. Încearcați iaurtul grecesc pentru pielea afectată de acnee

Această problemă nu cunoaște vârsta sau sexul. Vrei să scapi de acnee? Adăuga iaurt grecesc în planul zilnic de frumusețe.

Va ajuta la curatarea porilor si va diminua roșeața pielii. Iaurtul grecesc este grozav pentru acnee, deoarece este bogat în acid lactic și grăsimi. Acestea din urmă vă va hidrata pielea.

Puteți face, de asemenea, o mască pentru față, amestecând iaurt și ovaz. Combinația de iaurt și lămâie vă va face pielea mai moale și mai fină.

3. Faceți un ser de exfoliere din zahăr și lămâie

Vrei să fii mândă de pielea ta perfectă? Nu știi cum să scapi de celulele moarte ale pielii? Exfolierea este cea mai indicata pentru a rezolva problema.

Trebuie doar să pregătesți un ser exfoliant folosind zahăr (1/2 cană) și lămâie stoarsă. În câteva minute veți admira rezultatul extraordinar.

Doar răspândiți acest amestec pe piele și masați folosind degetele. În cele din urmă, ar trebui să vă spălați fața folosind apă caldă.

4. Scoateți punctele cu bicarbonat

Este destul de ușor să elimini punctele negre de pe nas. Trebuie doar să amesteci apă și bicarbonat apoi să răspândesti amestecul pe zona afectată. Așteapta puțin și clateste cu apă caldă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole