Remediu natural pentru pleoapele lasate

Distribuie

LifestyleHomeMadeRemediu natural pentru pleoapele lasate

Odata cu inaintarea in varsta pielea noastra isi pierde din elasticitate si fermitate. Timpul nu iarta pe nimeni iar noi femeile suntem mereu in cautarea „acelui ceva” care sa ne mentina mereu tinere si frumoase. Fie ca apelam la diverse produse cosmetice sau la saloane specializate suntem mereu in cautare.

Multe din produsele pe care le folosim nu sunt intotdeauna eficiente iar rezultatele mult dorite intarzie sa apara  si se stie ca aceste produse sunt foarte costisitoare!

Fata, pentru o femeie este ca o carte de vizita! Nu ne plac ridurile, punctele negre, cosurile, sau chiar pleoapele lasate. Da! Pleoapele lasate nu sunt estetice si sunt un semn clar al trecerii timpului sau al unui stil de viata dezordonat!

Remediile naturale sunt cele mai cautate si mai indicate! Le poti prepara la tine acasa, stii ce contin si nu exista riscuri de alergii.

Iata si un remediu la indemana oricui pentru pleoapele lasate. Rezultatele sunt vizibile in cateva zile este usor de aplicat si ai nevoie doar de un ou.  Se stie deja ca albusul de la ou are numeoase benefici  fiind deja folosit cu succes in diverse masti atat pentru fata cat si pentru par.

In cazul nostru pentru pleopele lasate avem nevoie de albus de ou pe care il frecam bine pana devine pastos si apoi aplicam pe pleoapa. Tinem pleoapa inchisa si asteptam ca albusul sa se usuce. Acest procedeu il repetam da cateva ori. Apoi clatim cu apa calduta. Simplu!

Merita sa profitam din plin de beneficiile produselor naturale si cu ajutorul acestora sa facem timpul sa stea in loc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole