Remedii naturale pentru reducerea cicatricilor

Distribuie

LifestyleHomeMadeRemedii naturale pentru reducerea cicatricilor

Vitamina E

Este folosita adesea pentru a reda nuanta naturala a pielii in locul cicatricii de acnee de exemplu, sau de indepartare a ridurilor, fiindca este un bun antioxidant si este cunoscuta pentru proprietatile intense de vindecare, prin urmare fiind utilizata in producerea multor produse pentru ingrijirea pielii.

Uleiul din vitamina E poate fi folosit pe orice fel de cicatrice veche. Aplica uleiul de doua ori pe zi pana ce cicatricea incepe sa prinda nuanta pielii. Daca folosesti capsule de vitamina E, atunci, taie capsula cu o foarfeca sterilizata, apoi aplica direct pe cicatrice.

Lamaia

Este un remediu natural, si este bine cunoscuta in toata lumea ca aduce orice cicatrice la nuanta naturala a pielii. De altfel, indeparteaza petele, opreste albirea pielii si pigmentarea. Aplica suc de lamaie zilnic pe fiecare cicatrice. Acidul citric este foarte efectiv chiar daca va dura ceva timp pana ce cicatricile vor avea culoarea normala pielii.

Aloe Vera

Este cunoscuta si sub numele de planta miracolelor pentru proprietatile sale. In prezent este utilizata in fabricarea multor produse de ingrijire si frumusete. Foloseste pe cicatrici gelul pur din frunza de aloe vera.

Mierea de albine

O simpla metoda de reducere a cicatricilor este folosorea mierii de albine. Ajuta chiar si in tratarea acneei. Mierea de albine proapata si naturala, nu da nici o sansa cicatricilor.

Sfaturi utile!

  • Fa rapid un test pe o portiune mica de piele,inainte de a folosi un astfel de tratament
  • Pielea trebue sa fie curata inainte de a aplica aceste tratamente
  • Scrub-ul regulat ajuta foarte mult la reducerea cicatricilor atunci cand incepi sa faci tratamentul ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole