MakeUpStyle

Modalitati simple pentru a trasa un liner!

Trasare liner

In arsenalul frumusetii, machiajul este fara indoiala una dintre cele mai puternice arme ale femeii! Daca acesta este aplicat corect poate face minuni oferindu-va farmec si expresivitate.

Eyeliner-ul:

Este cosmetica ce defineste ochiul. Se contureaza in jurul ochilor, pentru a crea un aspect variat si estetic.

Sageata clasica

Trasare liner

Linerul denumit sageata clasica, adauga volum genelor si face ca ochii sa para mai expresivi. Odata ce stapaniti pensula, si ati trecut de acel tremur al mainii, sageata clasica este usor de realizat. Incepem prin a trasa prima liniuta usor arcuita la coltul exterior al ochiului. Apoi dintr-o singura aplicare, trasam linia deasupra ochiului.

Eyeliner intersectat

Trasare liner

Atunci cand abordati acest machiaj neobisnuit este bine ca sageata arcuita sa urce cat mai sus. Aspectul va fi eficient si de o nota superiora.

Eyeliner dublu

Liner

 

Contureaza-ti ochii cu un liner clasic, apoi pentru a realiza efectul de liner dublu, ne ajutam de un fard rezistent, aplicat cu o pensula subtire. Al doilea liner trebuie sa fie mai fad, pentru a da impresia de umbra. Incercati sa nu impreunati cele doua linii.

Liner multicolor

Trasare liner

Odata ce inveti sa trasezi un liner, cu siguranta vei incerca si alte modalitati, culori si stiluri. Linerul colorat se poate numara printre acestea. Pe cat de simplu pare, pe atat este de complex.

Liner deschis la culoare

Trasare liner

Daca crezi ca ochii tai sunt micuti si orice machiaj ii micsoreaza si mai mult, trebuie sa incerci aceasta forma de liner.  Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi putina lumina ochilor tai. Culorile deschise intotdeauna vor da impresia de marire a ochiului.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *