MakeUpStyle

Make-up de Valentine’s Day

Machiaj natural

Suntem in luna iubirii, iar cum Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi. Sigur doriți sa aveți in aceasta zi un machiaj cat mai frumos si îngrijit.

Machiajul tau trebuie sa fie îngrijit in fiecare zi, dar in aceasta zi specială trebuie sa arate perfect, de aceea noi va prezentam câteva ideei de machiaj in funcție de cum doriți sa va petreceți!

1. Doriți sa mergeți la un film sau sa va petreceți aceasta seara impreuna? Sa fiti doar voi doi in intimitatea casei voastre!

Va propunem sa alegeți un machiaj cat mai natural si lejer. Acest machiaj se poate realiza foarte usor si nu necesita sa petreci prea mult timp in fata oglinzi.

Începe prin aplicarea bazei, aceasta baza constă in aplicarea fondului de ten, pentru uniformizare si acoperirea imperfecțiunilor.

Dupa aplicarea fondului de ten folosim o pudra ușoară pentru fixarea fondului de ten, dar si pentru îndepărtarea luciului.

Pudra trebuie aplicată într-un strat fin, cu o pensula sau un burețel si trebuie insistat in jurul ochilor si pleoapelor.

Machiaj natural

In continuare vom folosi un fard de obraz (blush) pentru conturarea ușoară a liniilor si trăsăturilor feței.

Machiajul ochilor oferă privirii mai multa expresivitate si conferă machiajului un plus de personalitate.

Tonurile vor fi folosite in funcție de culoarea irisului, dar si de vestimentație.

Orice nuanță alegeți, se va aplica atat pe pleoapa superioară cat si pe cea inferioară cat mai aproape de linia genelor.

Orice machiaj are nevoie si de puțin rimel, asa ca folosiți un rimel cu definire perfecta, începând de la baza genelor si urcând usor cu mișcări zig-zag.

Incheiați prin aplicarea rujului, deoarece buzele trebuie puse in valoare. Rujul trebuie aplicat din centrul buzei mergând treptat spre părțile laterale,având grija sa nu depășească marginile buzelor.

2. Daca petreceți aceasta noapte la o petrecere si iti place sa fii strălucitoare, poti opta pentru un Make-up Glam cu o ținuta all black sau chiar ceva strălucitor.

Acest machiaj iti oferă un aer strălucitor si elegant.

Dupa demachierea si curățarea tenului aplicam o crema hidratanta, apoi începem prin colorarea sprâncenelor cu un fard sau creion cat mai apropiat nuanței naturale.

Aplicam un fond de ten cat mai natural si cat mai aproape de nuanța tenului.

Fondul de ten se poate aplica cu o pensula sau un burețel. Folosim o pudra cat mai naturală sau translucenta pentru fixarea fondului de ten,dar si pentru fixarea machiajului pe pleoape.

Cu ajutorul unei pensule aplicam pe pleoape un primer intr-o nuanță cat mai apropiată culorii pielii, apoi aplicam un fard de baza intr-o nuanță mai deschisă decat cea a pielii.

Machiaj natural

Pentru acest machiaj putem folosi fard in tonuri calde-pamantii pentru pleoape.

Pentru iluminare si umbre vom folosi puțin fard deschis iluminator sub arcul sprâncenelor si la colțul interior al ochilor.

Conturam linia ochiului cu un creion dermatograf, apoi întindem bine cu o pensula urma creionului pentru a realiza un contrast între iris si pleoapa, iar la final aplicam mascara.

Pe buze aplicam un pic de fond de ten, apoi pudra pentru fixare si durata cat mai mare a rujului.

In final cu un creion de buze umplem toata suprafața buzelor, apoi cu o pensula aplicam un ruj roșu cu grija sa nu depășim conturul buzei.

3. Daca doriți sa serbați aceasta seara cu o cina romantica, ținuta trebuie sa fie perfecta, la fel si machiajul.

Pentru aceasta seara va prezentam un machiaj elegant, dar si clasic.

Începem cu aplicarea fondului de ten, impreuna cu un iluminator sau un corector pentru ochi, pentru a elimina orice urma de cearcăne.

Dupa ce am aplicat fondul de ten, contiuam cu conturarea pomeților, apoi folosim o pudra liberă pentru fixarea bazei de machiaj si pentru a matifia tenul.

Pentru a evidenția umbra creată, aplica pe punctul cel mai înalt al pomeților pudra iluminatoare, asa vei accentua volumul pomeților si vei subția fața.

Machiaj natural

Aplica un blush intr-o nuanță de roz sau peach pe centrul pomeților.

Contureazati sprâncenele folosind o pensula teșita, apoi accentuează privirea aplicând un fard bej cu particule strălucitoare in colțurile interne ale ochilor.

Pentru final aplica o linie de tuș trasată din partea interioară a ochiului spre partea exterioara si finalizează cu o codița ascendenta. Nu uita de rimel. Buzele se vor colora cu un ruj rosu.

4. Vrei sa îi pregatesti iubitului o seara de neuitat?

Pe lângă lenjeria intima atrăgătoare este necesar si un machiaj pe măsura. Cat eyes sigur vă va completa ținuta excelenta.

Acest machiaj nu este foarte greu de realizată daca aveti puțină îndemânare.

Începeți prin a va pregăti tenul cu pașii de baza, demachiere, hidratare, primer si fond de ten.

Un lucru foarte important si trebuie neaparat respectat la acest machiaj este folosirea unui iluminator pentru ochi, pentru estomparea cearcănelor.

Continua prin trasarea liniei de tuș, pornind cu o linie subțire de la mijlocul pleoapei inferioare spre colțul extern al ochiului,extinde linia de tuș de pe linia genelor inferioare intr-o codița ascendenta,usor oblica orientata către pliu.

Machiaj eye cat

Odată ce ai fixat punctul extrem al machiajului, unește codița cu linia genelor superioare conturând-o pana la jumătate pentru a alungi privirea.

Aplica pe partea mobila a pleoapei un fard intr-o nuanță luminoasa, usor sidefata.

Cu un fard negru revin-o peste conturul ochilor in tuș pentru a estompa linia dura a acestuia.

Mascara este foarte importanta asa ca aplica cu generozitate, iar daca ai la îndemâna gene false nu ezita sa le folosești.

Pentru un astfel de machiaj este important sa accentuezi si sprâncenele. Continua cu un blush sau o pudra bronzantă pentru a-ti contura pomeții.

La final aplica un ruj sau gloss intr-o nuanță calda si strălucitoare.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *