Idei handmade de Mărțișoare. Dăruiește-le celor dragi mărțișoare unice!

Distribuie

InspirationCreativitateIdei handmade de Mărțișoare. Dăruiește-le celor dragi mărțișoare unice!

Mărțișorul – şnurul alb şi roşu este un simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii, în concluzie este simbolul primăverii.

În vechime, pe data de 1 martie, mărtisorul se dăruia înainte de răsăritul soarelui, copiilor şi tinerilor – fete şi băieţi deopotrivă. Şnurul de mărţişor, alcătuit din două fire de lână răsucite, colorate în alb şi roşu, sau în alb şi negru, reprezintă unitatea contrariilor: vara-iarna, caldura-frig, fertilitate-sterilitate, lumină-întuneric.

Şnurul era fie legat la mână, fie purtat în piept. El se purta de la 1 martie până când se arătau semnele de biruinţă ale primaverii: când se aude cucul cântând, înfloresc cireşii, vin berzele sau rândunelele. Atunci, mărţisorul fie se lega de un trandafir fie de un pom înflorit, ca să aducă noroc. Ori era aruncat în directia de unde veneau păsările călătoare, rostindu-se: „Ia-mi negreţele şi da-mi albeţele”.

Avem câteva idei unice de mărțișor pe care să le dăruiți cu dragoste și sinceritate!

Handmade – Cum să îți atragi copilul într-ale creativității!?

Idei handmade de Mărțișoare. Dăruiește-le celor dragi mărțișoare unice! Pregătirea modului de lucru este importantă pentru o desfășurare propice a activității de creare a mărțișoarelor !

Idei handmade de Mărțișoare. Dăruiește-le celor dragi mărțișoare unice!

Idei handmade de Mărțișoare. Dăruiește-le celor dragi mărțișoare unice! Work in progress!!!

Idei handmade de Mărțișoare. Dăruiește-le celor dragi mărțișoare unice! Mărțișoare cu dedicații!

Este un motiv de veselie a copiilor pentru că învață cum să dăruiască din suflet. Aceștia vor învăța să se bucure de momentele unice în viață. Experimentează lucruri noi precum bunătatea, acceptarea și motivarea de a fi întotdeauna deschiși spre comportament sincer.

Creativitatea este o calitate principală a bunei creșteri iar ideea de a crea și a dărui poate construi un om plin de compasiune si dragoste.

Mărțișoare tradiționale

Pentru cei mai dragi dintre pământeni, daruirea mărțișorului este un obicei traditional care umple inimile românilor cu mândrie dar și dragoste. Aceste mărțișoare vor fi purtate atât de bărbati cât și de femei peste tot în țară.

Oferă și tu un mărțișor personalizat!

Un altfel de Mărțișor

Felul în care ne sărbătorim începerea primăverii poate avea semnificații diferite pentru fiecare în parte. Ideea de Mărțișor este privită ca o transpunere a stării sufletești între schimbarea anotimpurilor.

Un altfel de Mărțișor poate este o alegere mai potrivită pentru tine. Cu siguranță vei alege dintre cele mai bune modele.

Idei handmade de Mărțișoare Ne-am obișnuit să purtăm mărțișor atât in piept cât și ca accesoriu la mână. O brățară cadou pentru cei apropiați poate fi un cadou ideal pentru acest Martie.

View this post on Instagram

A post shared by Bijurel (@bijurelbracelets)

Mărțișor cu dedicație

Atunci când vrei să îi surprinzi pe cei dragi, tot ce trebuie să faci este un mărțișor personalizat! Cu mare deosebire și plăcere, persoanele care vor primi un astfel de mărțișor își vor aminti anual de acest Martie!

Aceste mărţisoare să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.

Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole