Ia-ți verdele din Smoothie (cel mai bun smoothie verde!)

Distribuie

HealthEat Your GreensIa-ți verdele din Smoothie (cel mai bun smoothie verde!)

Deoarece Smoothie-ul de stimulare a imunității este unul dintre favorite, am decis să creez un smoothie verde perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți. Este plin de arome tropicale și este minunat pentru micul dejun datorită fructelor, legumelor și grăsimilor sănătoase, pentru a vă menține mulțumiți toată dimineața.

Ingrediente pentru smoothie verde

Smoothie verde

Această rețetă de smoothie verde se întâmplă să fie atât vegană, cât și fără lactate, făcând o alegere excelentă pentru aproape oricine, plus că nu se adaugă îndulcitori. Da, așa este, acest smoothie verde este suficient de dulce singur datorită fructelor tropicale, astfel încât nu este nevoie să adăugați îndulcitori inutili. Doar fructele și legumele!

Mai jos sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru acest smoothie verde tropical. Desigur, vă puteți simți liber să amestecați și să potriviți, dar, în general, vă sugerez să încercați să respectați raporturile de fructe și lichide pentru a vă asigura că acest smoothie verde rămâne frumos și cremos.

ananas congelat: știați că ananasul este excelent pentru digestie? Conține o enzimă numită bromelaină care ajută la combaterea inflamației din intestin și corp. Eu zic, mănâncă!
mango înghețat: în loc de mango înghețat vă puteți simți liber să folosiți 1 banană congelată. Îmi place să mă țin de fructele congelate, deoarece acestea ajută la menținerea smoothie-urilor reci și congelate.
avocado copt: dacă îți plac smoothie-urile tale foarte cremoase, avocado este un supliment extraordinar. Nu numai că ajută la îmbunătățirea culorii acestui smoothie verde, dar oferă și grăsimi sănătoase, potasiu, fibre și o mulțime de vitamine B. Nu vă faceți griji, datorită fructelor tropicale și ghimbirului, nici măcar nu veți gusta avocado.
ghimbir proaspăt: aceasta a fost o altă solicitare a cititorului și atât de delicioasă în smoothie-uri verzi! Asigurați-vă că utilizați ghimbir proaspăt (nu praf) și, dacă nu aveți un blender de mare putere, vă recomand să radeți ghimbirul pentru a asigura o amestecare uniformă.
spanac organic: o legumă excelentă pentru a adăuga oricărui smoothie. dacă doriți să obțineți mai multe verdețuri în smoothie, încercați să adăugați câteva căni de spanac este modalitatea perfectă de a face acest lucru!
lapte de migdale (sau lapte la alegere): nu ezitați să folosiți orice lapte doriți în rețetele mele de smoothie în funcție de preferințele dumneavoastră. Laptele de migdale tinde să aibă un gust neutru în smoothie-uri, laptele de cocos va adăuga o aromă mai tropicală și mai cremoasă, iar laptele obișnuit va adăuga un impuls de proteine.

Adăugarea unei nutriții suplimentare pentru smoothie-urile verzi:

Smoothie verde

Puteți îmbunătăți orice smoothie verde adăugând ingrediente nutritive suplimentare pentru a-l face propriu. Nu vă fie teamă să experimentați puțin! Iată câteva sugestii pe care le puteți adăuga la acest smoothie verde:

matcha: dacă sunteți un iubitor de ceai verde, puteți adăuga o linguriță de matcha la smoothie pentru culoare verde, antioxidanți și aromă de pământ.
făină din semințe de in: acesta este unul dintre ingredientele mele preferate de adăugat la smoothie-uri pentru o mică creștere de fibre și minerale și este deosebit de grozav pentru mamele care alăptează, deoarece semințele de in pot contribui la creșterea cantității de lapte. De obicei, o lingură este din belșug! Iată un brand pe care îl iubesc .
semințe de chia: simțiți-vă liber să adăugați într-o lingură de semințe de chia la smoothie-ul dvs. pentru un impuls de grăsimi și fibre sănătoase.
semințe de cânepă: dacă v-ați întrebat ce să faceți cu acele semințe de cânepă care se ascund în dulapul dvs., simțiți-vă liber să aruncați o lingură în smoothie pentru un impuls de grăsimi sănătoase, omega și minerale.
proteine: transformați-l într-un smoothie post-antrenament și creșteți proteina adăugând 1/2 cană de iaurt grecesc sau 1 lingură de pulbere de proteine ​​preferată.
menta: îți place aroma de menta ? Adăugați câteva frunze de mentă proaspete!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole