Tocanita de cartofi cu carne de iepure Am avut spatele unui iepure ramas in congelator, avand mai mult os si mai putina carne ce as putea face cu el?! Am fiert iepurele si am dezosat carnea de pe spinarea lui. Am lasat carnea de iepure in bait 24 de ore facut cu vin rosu, tot […]
CulinarPiftele -carne tocata amestec- la cuptor > 500g carne tocata > 1 ceapa > 1 cartof > 1-2 felii paine > 1 ou > marar, patrunjel, cimbru > sare, piper > 1 lg ulei masline O modalitate foarte simpla de a toca toate legumele si de a le amesteca cu toate condimentele este sa le […]
CulinarPiftele, sunt mici mingi din carne tocata, care sunt preparate in bucataria traditionala romaneasca. Acestea se fac de obicei din carnea tocata din amestec de porc si vita, insa pentru a largi orizonturile, se fac si din piept de pui tocat. Aceasta se amesteca cu mirodenii si diverse legume, apoi se calesc in ulei. Tipul […]
Culinar