Articole etichetate cu:

bebelusi

Cele mai dragute nume de bebelusi de la A la C

Se spune ca nu realizezi cat de multe persoane iti displac pana ce nu ai de ales un nume pentru bebelusul tau! Asa o fi?

Camera bebelusului, idei geniale

Timp de 9 luni de zile avem timp sa ne gandim si sa alegem cum vom face camera bebelusului. Cat de colorata, cat mai simpla, cu initiale, cu multe jucarii, sau poate fara... Uite cateva idei geniale care te vor inspira sa alegi cele mai selecte si placute moduri de a decora camera bebelusului.

Cum poti infasa usor bebelusii

Infasarea implica imbracarea/ impaturirea copilului intr-o paturica sau o hainita conceputa special pentru confortul si siguranta copilului.

Cand le cresc dintii bebelusilor?

Primii dinti care le cresc bebelusilor, cunosti ca dintii de lapte sau pur si simplu primii dinti, sunt la numar 20, un set de dinti pe care bebelusii ii vor avea pana ce isi vor schimba primii dinti cu cei permanenti.

Lista de dezvoltare pentru bebelusi de la 0 la 12 luni

Este primul an de viata sau 365 de zile de iubire, fericire si griji, in care bebelusul tau te va uimi cu fiecare cuvant spus sau cu fiecare pas facut!

Supozitorul cu glicerina pentru constipatia bebelusilor

Exista si efecte secundare rezultate in urma utilizarii supozitorului cu glicerina pentru stimularea scaunului bebelusilor.

Constipatia la bebelusi – cauze si remedii

Laptele matern este 100% digerabil de catre sistemul digestiv al unui bebelus iar acesta nu se va constipa.

2o de lucruri care se schimba in viata ta cand devii mama

Noua viata a mamei nu va mai fi niciodata asa cum a fost...