Camera bebelusului, idei geniale

Distribuie

InspirationMother 2BeCamera bebelusului, idei geniale

Baietel sau fetita, camera bebelusului va fi ocupatia principala in ultimile luni de sarcina. Dupa ce aflam sexul copilului incepem sa cumparam hainute, jucarii, paturele cat mai pufoase si mai placute la atingere, patut si tot felul de accesorii care sa ne ajute in urmatoarea perioada cu bebelusul.

Camera va fi speciala, decorata cu multa atentie si daruire, ne dorim ce e mai frumos si mai elegant, alteori mai colorat si mai excentric. Fiecare parinte in parte are idei geniale de pe Pinterest.

Nuante de gri

O camera simpla si rece la prima impresie, dar placuta si perfecta atat pentru baietei cat si pentru fetite. Decorata cu bun gust, va fi spatiul de joaca perfect pentru orice bebelus.

camera-bebelus

Galben

Pentru iubitorii de culori reci, aceasta camera poate fi perfecta. Simpla si creativa, locul in care copilul tau va creste fericit! Nuantele inchise sub forme de umbre fac ca acest loc sa para de poveste.

camera-bebelus

Camera Vintage

Daca esti un parinte adept al stilului vintage, aceasta camera este cu siguranta printre preferatele tale. Fiecare motiv si fiecare lucrusor din aceasta camera te face sa te simti acasa, acolo unde poate chiar tu ai copilarit. Simte-te cat mai relaxata in casa visurilor.

camera-bebelus

Nuante cenusii

Pentru o fetita rasfatata si iubita. O camera cu personalitate, unde fiecare vis poate deveni realitate si unde povestile cu zane devin obisnuinta. Nuantele cenusii par sa fie cele mai cautate, sunt placute si deloc obositoare.

camera-bebelus

Baby Boy

Elegant si putin excentric, camera copilului tau poate arata chiar asa. Ornamente usor asortate, cu bun gust si pete de culoare. Pentru cei mai scumpi ingerasi!

camera-bebelus

Din nou gri

Daca iti place simplitatea alege ceva care sa „fie din decor”. Este suficient sa ai elementele de baza si camera poate arata superb. Simplitatea este o modalitate usoara de a-ti arata personalitatea.

camera-bebelus

Eleganta si stil

Cel mai rafinat mod de a amenaja camera bebelusului.

camera-bebelus

Butterfly

Nuante de pastel, o alegere potrivita pentru camera bebelusului. Culorile pastel sunt deschise, linistitoare si elegante. Pot fi folosite mai ales daca alegi sa decorezi camera bebelusului in stil baroc.

camera-bebelus

Stil gotic

Si parinti rock pot decora camera bebelusului, chiar daca aleg nuantele inchise, acestea pot fi asortate placut. Rezultatul este o camera spatioasa si formidabila.

camera-bebelus

Pentru fete cochete

Clasic si elegant. Aceasta camera se preteaza printeselor. Un mod placut de a-si petrece copilaria. O printesa in micul ei palat!

camera-bebelus

Pentru „barbati puternici”

Iti doresti ca bebelusul tau sa fie curajos si puternic cand va creste. Ofera-i aceasta siguranta si prin amenajarea camerei ca aceasta. Transmite curaj si siguranta, pentru copii puternici!

camera-bebelus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole