Epilare? Oroarea femeilor- Ilustratii amuzante pe care femeile le inteleg perfect

Distribuie

LifestyleMakeUpStyleEpilare? Oroarea femeilor- Ilustratii amuzante pe care femeile le inteleg perfect

Dupa cum bine stiti, viata noastra a femeilor este mult mai complicata decat ne asteptam. Din adolescenta pana la baranete lucrurile devin atat de complicate pentru noi incat facem in asa fel sa le complicam mai mult. Trebuie sa aratam bine, sa fim frumoase, sa nu avem fire de par nedorite, ”indifernt de locul neprecizat”, sa fim la curent cu trendul, sa nu ni se rupa unghiile… pe cand barbatii nu au nici un stres, vorbim de barbati nu de cei feminizati!

Epilatul ca toate celelalte face parte din rutina zilnica, saptamanala sau lunara. Oricum ar fi este un chin. Desi sunt foarte multe metode de epilat in ziua de astazi, tot mai apelezi la unicul ”big” atunci cand esti pe fuga. Poate nu este chiar cel mai indicat insa nu tot timpul avem finantele necesare pentru epilarea cu ceara, iar dupa cateva ture de epilat cu bigul, ceara devine monstrul de sub pat.

Ilustratiile urmatoare ne amuza caci dezvaluie realitatea fiecareia dintre noi:

1#

ilustratii-epilat

2#

ilustratii-epilat

Cine crede ca arati mereu perfect poate nu stie cu ce orori te confrunti zilnic. Dar sunt multe persoane care trec prin aceleasi greutati ca si tine, iar faptul ca epilatul este comun femeilor, indica acelasi lucru, toate impartim durerea.

3#

ilustratii-epilat

4#

ilustratii-epilat

Trebuie sa ai pe cineva sa te sprijine. Intr-o relatie se impart toate lucrurile pe din doua. Nu ar fi frums ca partenerul tau sa te ajute in momentele de ananghie? Exista barbati care nu te pot accepta si in zilele ”mohorate” si in zilele de glorie, insa cel mai bun remediu este sa te ajute chiar si la epilat. Daca acest lucru se intampla acasa, nu srica o mana de ajutor in plus.

5#

Bigul a fost intotdeauna o problema, de fapt cea mai mare problema, dar in lipsa de timp, bani si inspiratie, este cea mai usoara metode de epilare.

6#

ilustratii-epilat

Se intampla aproape intotdeauna sa uitam cateva portiuni neepilate, iar acest lucru il observam exact cand nu trebuie. Este poate cel mai ingrozitor moment si asta de obicei in timpul verii cand picioarele sunt ”golase”.

10 secrete pe care femeile frumoase nu le admit niciodata- ilustratii

Desene simple

Continua sa citesti aici…

Femeile frumoase par a radia bucurie si vioiciune. Zambetele lor pot lumina si cea mai ploioasa zi. Dar exista un pret care trebuie platit pentru a poseda atat de mult farmec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole