De ce este important să purtați mască pe față pe timpul pandemiei de CoronaVirus?

Distribuie

HealthSanatateDe ce este important să purtați mască pe față pe timpul pandemiei...

COVID-19 se răspândește în principal de la o persoană la alta prin picături respiratorii produse atunci când o persoană infectată tușește, strănută, vorbește sau ridică vocea (de exemplu, în timp ce strigă, scandalizează sau cântă).

Aceste picături pot ateriza în gurile sau nasul persoanelor care se află în apropiere si pot fi inhalate în plămâni.

Studii recente arată că o parte semnificativă a indivizilor cu COVID-19 nu prezintă simptome (sunt „asimptomatici”) și chiar și cei care dezvoltă simptome (sunt „pre-simptomatici”) pot transmite virusul altora înainte de a prezenta simptome.

Pentru a reduce răspândirea COVID-19, se recomandă ca toate persoanele să poarte mască pe față de unică folosință sau concepute din materiale prin care se poate respira în medii publice atunci când se află în jurul oamenilor din afara gospodăriei lor, în special atunci când alte măsuri de distanțare socială sunt dificil de întreținut.

De ce este important să purtați mască pe față pe timpul pandemiei de CoronaVirus?

De ce este important să purtați mască pe față?

Persoanele infectate cu COVID-19 pot preveni răspândirea virusului către alții.

Purtarea unei măști de față va ajuta la protejarea persoanelor din jurul vostru, inclusiv a celor cu risc mai mare de îmbolnăviri grave de la COVID-19 și a lucrătorilor care vin în contact frecvent cu alte persoane (de exemplu, în magazine și restaurante).

Măștile de față din pânză pot reduce răspândirea COVID-19 atunci când sunt utilizate pe scară largă de către persoanele din mediul public.

Răspândirea COVID-19 poate fi redusă atunci când se folosesc măști de față din pânză împreună cu alte măsuri preventive , inclusiv distanțarea socială , spălarea frecventă a mâinilor și curățarea și dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent.

Acoperirea feței cu măști din pânză recomandate nu sunt doar măștile chirurgicale.

Rămâi sub proțectie, rămâi sănătos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole