MakeUpStyle

Cum sa iti pensezi sprancenele acasa?

Pensarea sprancenelor

Imbunatatirea aspectului sprancenelor este o modalitate foarte buna de a lumina un aspect obosit. Este chiar bine pentru sprancenele indisciplinate sa fie tinute sub control. Cu doar un pic de efort si cateva instrumente cheie, puteti crea cu usurinta rezultate uimitoare acasa.

Tot ce ne trebuie este o penseta, o forfecuta si un pieptanas pentru sprancene.

Pentru a imbunatatii cresterea sprancenelor, exista remedii naturale pe care le puteti incerca. Ci nu isi doreste sprancene impecabile?

# Perie sprancenele folosind pietenele de sprancene. Aceasta este una dintre cele mai importante etape pentru pensarea sprancenelor. Va va ajuta sa delimitati zonele care necesita smulgere si zonele care necesita completare. Trebuie doar sa le perii cu grija spre sensul de crestere.

# Smulge orice fir fara stapan. Acestea tind sa creasca si inafara zonei principale pe frunte. Localizeaza firele fara stapan care sunt chiar sub sprancene si in jurul capetelor. Verificati sa nu va abateti din zona dintre cele doua sprancene.
Pana acum te-ai ocupat doar de curatenia in zona sprancenelor, acum va incepe conturarea.

Cu mare atentie atunci cand da-ti conturul sprancenei, daca un fir care nu trebuie smuls s-a dus, am stricat forma. Este bine sa folosim un sablon sau sa ne conturam sprancenele cu creionul. Ce ramane inafara creionul, cu siguranta excludem.

Exista urmatoarele variante de pensare:
-cu penseta
-cu ceara – aceasta metoda are un fel de avataj pentru ca scoate mai multe fire deodata.
-cu ata, dar este o tehnice ce trebuie bine stapanita.

Imbunatatirea aspectului sprancenelor
Pensarea sprancenelor

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *