MakeUpStyle

Cum sa iti ‘”colorezi” sprancenele?

Conturarea sprancenelor

1. Iti pregatesti „spatiul” de munca.

Inainte de realizarea oricarui make-up, este bine sa ne curatam si sa ne hidratam pielea fetei. Daca ai realizat deja un machiaj, asigura-te ca colorarea sprancenelor nu este facuta cu fard pudra, pentru ca particulele acestuia sa se rasfire peste baza sau fondul de ten.

Daca nu ai realizat nici un make-up, atunci esti libera sa iti alegi baza, creionul sau fardurile pentru sprancene. Pentru o durata mai lunga a culorii, este bine sa folosim fardul gel.

2. Aplica putina pudra peste sprancene.

Inainte sa te apuci de colorarea sprancenelor, aplica putina pudra pentru a te ajuta la fixarea culorii si astfel iti va mentine pielea uscata.

Conturarea sprancenelor

Conturarea sprancenelor

3. Alege nuanta potrivita tenului tau.

In cazul in care tenul si culoarea parului nu este in ton cu nuanta de fard pentru sprancene, este bine venita incercarea de a amesteca cele doua culori, care cu siguranta se gasesc in trusa ta. Poti amesteca negru cu maro pentru o nuana de maro inchis, sau sa combini nuanta de roscat cu alte culori.

4. Traseaza-ti mai intai conturul spracenei.

Foloseste o pensula subtire pentru trasarea conturului. Foloseste-te de forma sprancenelor tale pentru definire. In cazul in care sprancele nu au o definire cat de cat complexa, incearca sa le dai o forma care sa se asocieze trasaturilor tale!

5. Aplica fardul in interiorul conturului

In functie de cat de nuantate vrei sa ai sprancenele, sau cat de naturale vrei sa para, aplica fardul in repetate moduri pentru a umple orice gol il are forma sprancenelor tale. Daca vrei sprancene pline, asigurate ca folosesti o pensula ”plina” pentru fard incepand mai intai de la jumatate colorand spre exterior, apoi axeaza-te pe partea din interior.

In partea din interior poti jongla. Daca vrei sa para cat mai naturale, aplica fardul cu o pensula subtire, urmand cursul firelor de par, incercand sa le imiti.

6. Foloseste pieptanasul special pentru sprancene.

Iti va definitiva si iti va finisa sprancenele. Incepe sa le perii usor incepand tot de la jumatatea sprancenei pentru a uniformiza culoarea si pentru a indeparta surplusul. Apoi continua periajul in functie de sensul de creste a sprancelor tale.

7. Aplica fardul iluminator

Acesta va da prospetime si naturalete sprancenelor!

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *