Cum poți obține mai mult magneziu din dieta ta?

Distribuie

HealthSanatateCum poți obține mai mult magneziu din dieta ta?

Migdale
Magneziul este un mineral esențial care îndeplinește o serie de funcții necesare.

Îți ajută corpul să utilizeze alte minerale și vitamine și este vital pentru buna funcționare a mușchilor și nervilor, inclusiv a inimii.

Studiile arată că persoanele care trăiesc în zone cu apă tare au mai puține boli cardiovasculare, iar apa tare este rezultatul unor niveluri ridicate de magneziu și calciu.

Ajută organismul să transforme glucoza în energie și ajută la reglarea temperaturii corpului.

Magneziul este folosit ca laxativ, un ajutor pentru somn și antiacid.

Magneziu este că se găsește într-o varietate de alimente.

Iată câteva alimente care conțin magneziu

LEGUME CU FRUNZE VERZI

Aproape toate legumele verzi au o cantitate bună de magneziu, deoarece magneziul este o componentă esențială a clorofilei.

Acesta este pigmentul verde care permite unei plante să transforme lumina soarelui în energie.

Varza este deosebit de bogată în magneziu, iar o cană are 106 miligrame de mineral. Alte legume care sunt surse bune de magneziu sunt gulerele cu aburi și verdeața cu muștar aburit.

SEMINTE

Semințele de floarea-soarelui au o cantitate bună de magneziu, iar semințele de susan au și mai multe. Alte semințe care furnizează cantități bune de magneziu sunt semințele de dovleac și semințele de chia.

GERMENI DE GRÂU

Germenul de grâu este forma embrionară a plantei de grâu și este plin de nutrienți în afară de magneziu. Două linguri de germeni de grâu furnizează puțin peste 11 la sută din valoarea zilnică a magneziului.

FRUCTE

Unele fructe aduc, de asemenea, multă magneziu, inclusiv caise uscate, avocado, curățate uscate, stafide, prune și o pană de pepene verde.

FRUCTE DE MARE

Tipurile de fructe de mare care sunt surse bune de magneziu includ carne de crab, gătită, roz, somon din conserve, creveți fierte, creveți conserve și ton conserve. Dar puține lucruri bat algele atunci când vine vorba de magneziu. O cană de algă are 1670 mg de magneziu.

NUCI

Migdalele și nucile din Brazilia au cantități extraordinare de magneziu. O ceașcă de migdale are 378 mg de magneziu, în timp ce o ceașcă de nuci braziliene nesalate are 558. Alte nuci care au un nivel ridicat de magneziu sunt fisticul și alunele prăjite.

LACTATE

Laptele integral este o sursă bună de magneziu, deși laptele degresat uscat are peste două ori mai mult pe cană. Laptele conservat, evaporat este de asemenea bogat în magneziu.

CARNE

Printre carne, carnea de vită prăjită și ficatul de vițel are multă magneziu, la fel ca friptura de cuptor la cuptor și friptura la oală. Fripturile de vită sunt surse bune de mineral, la fel și piciorul prăjit de miel, umărul de miel, slănină, cotletul de porc și șuncă prăjită. Carnea ușoară a unui curcan prăjit are un procent bun de magneziu.

TOFU

Tofu este coajă de soia presată în forme. În funcție de cât de mult este scos lichidUL, acesta poate fi mătăsos, moale, ferm sau suplimentar. Unele tipuri de tofu sunt deshidratate. Un bloc suplimentar de 122 grame de tofu are 65 mg de magneziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole