MakeUpStyle

Cum iti conturezi corect ochii cu liner!

Cum iti conturezi corect ochii cu liner

Probabil nu toate persoanele sunt indemanatice pentru a-si contura singure liner-ul, dar pe cat pare de greu de aplicat, pe atat este de simplu.

Contureaza-ti ochii in culorile dorite! Acest tutorial va ajuta pas cu pas sa faceti in asa fel incat ochii dumneavoastra sa para mai mari si sa aratati mereu bine.

  1. Trasam prima linie oblica din coltul exterior al ochiului, pentru a limita codita liner-ului.
  2. Apoi ne luam ghid linia pana la jumatatea ochiului
  3. Din mijlocul ochiului pornim cu o linie curbata spre coltul interior al ochiului
  4. Acoperim cu culoare zona din linia curbata, usor fara sa o depasim pe aceasta
  5. Apoi continuam cu culoare spre partea exterioara a ochiul
  6. Iar acesta este rezultatul final!

Trasarea tusului

Tipuri de liner

  • Dermatograful lichid este de departe cel mai greu de aplicat, deoarece necesita un pic de indemanare si o mana de echilibru. Ceea ce ii sporeste harul de aplicare, o face definirea completa ce acest dermatograf o aplica.
  • Creioanele sunt cele mai comune ”garnituri” de pe piata, dar acestea nu sunt toate facute la fel… Este greu sa gasesti un creion care sa se intinda uniform si sa persiste in acelasi timp.
  • Gelul sau crema dermatograf sunt mai putin frecvente decat creionul si dermatograful lichid, dar s-au aratat ca cele mai bune produse de eyeliner, pana in prezent. Acestea sunt folosite de make-up artisti si ii ajuta ca machiajul lor sa fie de durata.
  • Pudra: Desi din punt de vedere dermatografic, aceasta metoda de liner nu este foarte aplicata, tot mai multe femei iau in seama aceasa „captusire” a ochilor cu umbre de liner cat mai subtile. O pensula in unghi rigid te poate ajuta sa iti transformi liner-ul in umbra preferata.

Cea mai frecventa intrebare este daca aplicarea dermatografului pe linia de plutire a ochiului este sigura si nu ne pune in pericol?

Eh, pentru a evita aceste riscuri, nu utilizati creionele altor persoane si nu il imprumuta pe al tau.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *