Cinci moduri de a va contura ochii pentru diferite ocazii

Distribuie

LifestyleMakeUpStyleCinci moduri de a va contura ochii pentru diferite ocazii

Pe langa faptul ca sunt oglinda sufletului, ochii tai sunt cea mai ampla si cea mai evidenta expresie a fetei tale, iar machiajul ochilor este de o importanta unica atunci cand iti conturezi ochii si fata. Iata cinci modele de eye-linere diferite, pentru o conturare practica si accentuata si iti poti modela machiajul dupa aceste modele, adaugand ochilor tai un plus de frumusete.

Eyeliner-ul pin-up winged

eye-liner-pin-up

Un aspect simplu in stil retro este unul dintre cele mai versatile si usor de creat, deci este probabil sa devina unul dintre preferatele tale. Puteti sa-l utilizati pentru aproape orice ocazie, desi va recomandam sa adaugati mascara si umbra ochilor pentru un machiaj de seara.
Pentru a obtine aspectul perfect al ochiului conturat, trasati o linie deasupra genelor pana la coltul exterior. Apoi, trasati  un colt scurt in sus pe partea exterioara o ochiului, care ar trebui sa para aproape ca o extensie a liniei inferioare a ochiului. Desenati o linie dreapta de la interiorul ochiului spre mijlocul pleoapei si completati conturul. Puteti face linia mai groasa daca doriti.

Cat eye

cat-eye

Acest machiaj feroce cu siguranta nu va va lasa sa treceti neobservate! Pentru a crea un aspect al pisicii, aplicati mai intai o umbra de ochi care se potriveste cu tonul pielii. De asemenea, puteti utiliza nuante de argintiu si auriu.
Liniati pleoapa superioara cu tus negru (sau un simplu creion de ochi) din coltul interior spre sfarsitul sprancenelor. Liniati apoi partea interioara a ochiului pe linia inferioara, conectati-va la linia pe care tocmai ati facut-o in partea de sus si formati un triunghi. Finalizati acest aspect cu doua pana la trei straturi de rimel negru.

Ochi conturati

eye

Acest stil este o versiune mai dramatica a ochiului de pisica. Pentru a realiza acest aspect foarte profund si misterios urmati pasii descrisi mai devreme, dar retineti ca unghiul de miscare ar trebui sa fie mai putin ascendent. Nu trebuie sa aplicati umbre acestui tin de eyeliner, dar puteti adauga doua straturi de rimel ultra negru.
Nu recomandam acest stil daca aveti ochi foarte mici. In loc sa va sublinieze frumusetea naturala, va va face ochii sa para plictisitori si intunecati. Va sugeram sa incercati in schimb stilul Cleopatra eyeliner.

Fine line

fine-line

Amintiti-va ca mai putin este mai mult atunci cand vine vorba de frumusete. Pentru un aspect casual, proaspat si natural, trageti o linie fina de-a lungul genelor superioare. Ingroasa usor linia din exteriorul ochiului si esti gata sa pleci! Daca aveti ochii apropiati, liniati numai jumatatea exterioara a pleoapei. De asemenea, va puteti curba genele și puteti adauga un strat de rimel.

Cleopatra eyeliner

cleopatra-liner

Acest stil va va oferi un aspect sofisticat si va va face ochii sa arate mai mari si mai stralucitoari. Daca aveti o intalnire, o cina romantica sau o reuniune cu cineva pe care nu l-ati mai vazut de ani de zile, acest stil este exact ceea ce aveti nevoie.
Aplicati umbra intunecata a ochilor pe partea exterioara, apoi de la jumatatea pleoapei trasati o linie cu tusul negru ingrosandu-o spre exterior formand o aripa deschisa in sus. Aplicati o culoare deschisa in coltul din interior pentru a face ca ochii sa para mai mari, apoi conturati cu un creion negru partea inferioara a ochilor, doar pana la jumatate. Rimel, recomandam doua straturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole