Cele mai bune 19 filme in premiera la cinema in iunie 2018

Distribuie

Free TimeCinemaCele mai bune 19 filme in premiera la cinema in iunie 2018

Sezonul filmelor de vara a avut un inceput istoric in 2018 datorita premierei record al filmului Razbunatorii: Razboiul Infinitului si a premierelor ulterioare Deadpool 2 si Solo: O Poveste Star-Wars.

Cu toate acestea, acesta este doar inceputul a ceea ce promit premierele filmelor in urmatoarele luni.

Pe langa o crima cu stele, un mult asteptat sequel al unei animatii cu super-eroi si intoarcerea lui Jurassic Park, cinefilii ar trebui sa aibe o multime de optiuni pentru a-i mentine ocupati (si multumiti) in viitorul apropiat.

1. The Florida Project (1 iunie)

The Florida Project

Proiectul Florida – Halley È™i fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deÈ›inut de Bobby, un om a cărui înfățiÈ™are serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune È™i bunătate. ÃŽn ciuda situaÈ›iei sale dificile È™i a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuÈ›a Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare È™i a se bucura de toate momentele la maxim. ÃŽn timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii È™i aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opÈ›iuni foarte periculoase.

Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.

2. La ch’tite famille (1 iunie)

La ch'tite famille

Familia mea nebună – Valentin D. ÅŸi Constance Brandt, un cuplu celebru de arhitecÅ£i ÅŸi designeri, se pregătesc pentru deschiderea unei expoziÅ£ii personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Valentin Å£ine ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a design-ului de lux; este vorba despre originile sale modeste, provinciale.

Când mama, fratele şi cumnata apar pe nepusă masă la vernisajul expoziţiei, cele două lumi se ciocnesc inevitabil, iar întâlnirea este cu atât mai explozivă, cu cât Valentin este victima unui accident de maşină, în urma căruia îşi pierde memoria şi este proiectat în urmă cu douăzeci de ani, cu tot alaiul de obiceiuri stângace, naive, ţărăneşti.

3. Taxi 5 (1 iunie)

Taxi 5

Sylvain Marot este un superpoliÈ›ist din Paris, È™i un È™ofer de excepÈ›ie. Transferat împotriva voinÈ›ei sale în departamentul de poliÈ›ie din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-È™ef Gibert, acum primar al oraÈ™ului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinÈ™i, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă È™i un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului È™ofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost È™ofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moÈ™tenit de la unchiul lui…

4. Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer (1 iunie)

Jim Button ÅŸi Lukas, mecanicul de locomotivă – Jim Button, prietenul său, Lukas, mecanicul de locomotivă, È™i Emma, locomotiva cu aburi, sunt nevoiÈ›i să părăsească mica insulă Lummerland. Călătoria lor îi duce în regatul Mandala, unde cei trei se vor îmbarca într-o aventură incredibilă: căutarea lui Li Si, fiica împăratului, răpită È™i dată dispărută. ÃŽmpreună, cei trei se aventurează în oraÈ™ul dragonilor pentru a elibera prinÈ›esa È™i pentru a rezolva misterul originii lui Jim.

5. Foxtrot (8 iunie)

Foxtrot

Un tată îndurerat trăieÈ™te circumstanÈ›ele absurde din jurul morÈ›ii fiului său, în această ultimă cugetare critică asupra culturii militare a regizorului israelian Samuel Maoz. Michael È™i Dafna se confruntă cu o durere înfricoșătoare când oficialii armatei sosesc în casa lor pentru a anunÈ›a moartea fiului lor, Jonathan. Michael devine din ce în ce mai frustrat de doliul excesiv al rudelor È™i de încurajările seci ale birocraÈ›ilor. ÃŽn timp ce soÈ›ia lui sedată se odihneÈ™te, Michael se învârte într-un vârtej de furie, doar pentru a experimenta ulterior una dintre răsturnările enigmatice ale vieÈ›ii, turnură care nu poate fi rivalizată decât de experienÈ›ele militare suprarealiste ale fiului său. „Foxtrot” examinează atât puterea, cât È™i absurditatea serviciului militar din mai multe puncte de vedere. Trecând de la apartamentul părinÈ›ilor îndureraÈ›i, la postul militar îndepărtat unde Jonathan era plasat, povestea ne arată câtă distrugere poate apărea atunci când tinerii soldaÈ›i, abia reuÈ™ind să pună degetul pe trăgaci, trăiesc privare È™i singurătate.

Foxtrot (2017) este o poveste puternică, despre nebunia războiului și despre urmările sale iminente.

6. Charleston (8 iunie)

La câteva săptămâni după moartea soÈ›iei sale, Ioana, È™i în seara în care împlineÈ™te 42 de ani, Alexandru are parte de un „cadou” cel puÈ›in bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni… mai mult sau mai puÈ›in. „Charleston” este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, „format” din doi bărbaÈ›i È™i femeia pe care au pierdut-o amândoi.

7. Les fantômes d’Ismaël (8 iunie)

Les fantômes d'Ismaël

Ismael’s Ghosts – Filmul îl are în centru pe Ismael Vuillard, regizor. Acesta urmează să filmeze un lungmetraj despre Ivan, un diplomat neortodox, inspirat de fratele său. ÃŽmpreună cu Bloom, socrul È™i mentorul său, Ismael este marcat de moartea Carlottei, cu douăzeci de ani în urmă; a luat-o de la capăt cu Sylvia, care este acum viaÈ›a lui.

Apoi Carlotta se întoarce din morÈ›i… Iar Sylvia pleacă. Ismael o respinge pe Carlotta. ÃŽnnebunit de aceste schimbări de situaÈ›ie, abandonează producÈ›ia filmului È™i se retragere în casa lui din Roubaix, unde va trăi printre fantome.

8. Jurassic World: Fallen Kingdom (8 iunie)

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Un regat în ruină – Au trecut trei ani de când parcul tematic È™i staÈ›iunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supravieÈ›uit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

LÄ‚SAÈšI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole