Cele mai bune 19 filme in premiera la cinema in iunie 2018

Distribuie

Free TimeCinemaCele mai bune 19 filme in premiera la cinema in iunie 2018

Sezonul filmelor de vara a avut un inceput istoric in 2018 datorita premierei record al filmului Razbunatorii: Razboiul Infinitului si a premierelor ulterioare Deadpool 2 si Solo: O Poveste Star-Wars.

Cu toate acestea, acesta este doar inceputul a ceea ce promit premierele filmelor in urmatoarele luni.

Pe langa o crima cu stele, un mult asteptat sequel al unei animatii cu super-eroi si intoarcerea lui Jurassic Park, cinefilii ar trebui sa aibe o multime de optiuni pentru a-i mentine ocupati (si multumiti) in viitorul apropiat.

1. The Florida Project (1 iunie)

The Florida Project

Proiectul Florida – Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim. În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase.

Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.

2. La ch’tite famille (1 iunie)

La ch'tite famille

Familia mea nebună – Valentin D. şi Constance Brandt, un cuplu celebru de arhitecţi şi designeri, se pregătesc pentru deschiderea unei expoziţii personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Valentin ţine ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a design-ului de lux; este vorba despre originile sale modeste, provinciale.

Când mama, fratele şi cumnata apar pe nepusă masă la vernisajul expoziţiei, cele două lumi se ciocnesc inevitabil, iar întâlnirea este cu atât mai explozivă, cu cât Valentin este victima unui accident de maşină, în urma căruia îşi pierde memoria şi este proiectat în urmă cu douăzeci de ani, cu tot alaiul de obiceiuri stângace, naive, ţărăneşti.

3. Taxi 5 (1 iunie)

Taxi 5

Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui…

4. Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer (1 iunie)

Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă – Jim Button, prietenul său, Lukas, mecanicul de locomotivă, și Emma, locomotiva cu aburi, sunt nevoiți să părăsească mica insulă Lummerland. Călătoria lor îi duce în regatul Mandala, unde cei trei se vor îmbarca într-o aventură incredibilă: căutarea lui Li Si, fiica împăratului, răpită și dată dispărută. Împreună, cei trei se aventurează în orașul dragonilor pentru a elibera prințesa și pentru a rezolva misterul originii lui Jim.

5. Foxtrot (8 iunie)

Foxtrot

Un tată îndurerat trăiește circumstanțele absurde din jurul morții fiului său, în această ultimă cugetare critică asupra culturii militare a regizorului israelian Samuel Maoz. Michael și Dafna se confruntă cu o durere înfricoșătoare când oficialii armatei sosesc în casa lor pentru a anunța moartea fiului lor, Jonathan. Michael devine din ce în ce mai frustrat de doliul excesiv al rudelor și de încurajările seci ale birocraților. În timp ce soția lui sedată se odihnește, Michael se învârte într-un vârtej de furie, doar pentru a experimenta ulterior una dintre răsturnările enigmatice ale vieții, turnură care nu poate fi rivalizată decât de experiențele militare suprarealiste ale fiului său. „Foxtrot” examinează atât puterea, cât și absurditatea serviciului militar din mai multe puncte de vedere. Trecând de la apartamentul părinților îndurerați, la postul militar îndepărtat unde Jonathan era plasat, povestea ne arată câtă distrugere poate apărea atunci când tinerii soldați, abia reușind să pună degetul pe trăgaci, trăiesc privare și singurătate.

Foxtrot (2017) este o poveste puternică, despre nebunia războiului și despre urmările sale iminente.

6. Charleston (8 iunie)

La câteva săptămâni după moartea soției sale, Ioana, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru are parte de un „cadou” cel puțin bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni… mai mult sau mai puțin. „Charleston” este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, „format” din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

7. Les fantômes d’Ismaël (8 iunie)

Les fantômes d'Ismaël

Ismael’s Ghosts – Filmul îl are în centru pe Ismael Vuillard, regizor. Acesta urmează să filmeze un lungmetraj despre Ivan, un diplomat neortodox, inspirat de fratele său. Împreună cu Bloom, socrul și mentorul său, Ismael este marcat de moartea Carlottei, cu douăzeci de ani în urmă; a luat-o de la capăt cu Sylvia, care este acum viața lui.

Apoi Carlotta se întoarce din morți… Iar Sylvia pleacă. Ismael o respinge pe Carlotta. Înnebunit de aceste schimbări de situație, abandonează producția filmului și se retragere în casa lui din Roubaix, unde va trăi printre fantome.

8. Jurassic World: Fallen Kingdom (8 iunie)

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Un regat în ruină – Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole