10 filme in premiera la cinema in aprilie 2018

Distribuie

Free TimeCinema10 filme in premiera la cinema in aprilie 2018

In aprilie 2018, fanii Razbunatorilor se pot bucura de un nou film marca Marvel, Războiul Infinitului. Emily Blunt si John Krasinski revin si ei intr-un thriller horror, A Quiet Place.

Leslie Mann si John Cena joaca intr-o comedie pe care nu ar trebui sa o ratati: Blockers. Dwayne Johnson nu se lasa asteptat cu filmul Rampage: Scăpaţi de sub control.

Urmariti lista premierelor cinema din aprilie 2018; sunt cateva titluri interesante cu actori de valoare.

1. Maya the Bee: The Honey Games (6 aprilie)

Maya the Bee: The Honey Games

Albinuţa Maya 2 – Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun.

Acest nou grup de prieteni „neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. Însă atunci când lăptişorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei şi al prietenilor săi pentru a salva situaţia.

Personajul adorabil care a cucerit generaţii întregi de copii, revine din 6 aprilie pe marile ecrane în 3D, cu noi aventuri şi învăţături în „Albinuţa Maya 2”.

2. Loving Vincent (12 aprilie)

Loving Vincent

Cu drag, Van Gogh – Loving Vincent prezintă viaţa şi moartea controversată a lui Vincent van Gogh printr-o animaţie desprinsă din picturile lui şi populată cu personajele desenate de el. Intriga prinde viaţă prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent şi prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

3. Rampage (13 aprilie)

Rampage

Rampage: Scăpaţi de sub control – Megastarul internaţional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care şi-a făcut un obicei din a ţine oamenii la distanţă. Singura legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă.

Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.

4. Blockers (13 aprilie)

Blockers

Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire.

Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.

5. A Quiet Place (13 aprilie)

A Quiet Place

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole