11 filme in premiera la cinema in mai 2018

Distribuie

Free TimeCinema11 filme in premiera la cinema in mai 2018

Sezonul blockbuster de vara este oficial aici.

In mai 2018, comedia Deadpool revine cu actorul princiapl cautand savoarea vietii; fanii Star Wars se pot bucura de o noua poveste: Solo: O poveste Star Wars; Amy Schumer joaca intr-o comedie de succes: Hai, ca sunt belea!

Pe langa aceste titluri mai sunt alte filme ce merita vizionate. Aveti lista celor mai bune premiere la cinema in mai 2018 mai jos.

1. Truth or Dare (4 mai)

Truth or Dare

Adevăr sau provocare – Lucy Hale (Pretty Little Liars) și Tyler Posey (Teen Wolf) se află în fruntea distribuției din thrillerul supranatural ADEVĂR SAU PROVOCARE, produs de Blumhouse Productions (Happy Death Day, Get Out, Split).
Un joc nevinovat între prieteni devine mortal când cineva – sau ceva – începe să-i pedepsească pe cei care nu spun adevărul, sau care refuză o provocare.

Regizat de Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), thrillerul îi mai are în distribuție pe Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali și Nolan Gerard Funk.
Filmul e produs de Jason Blum, de la Blumhouse, iar producători executivi sunt Wadlow, Chris Roach, Jeanette Volturno și Couper Samuelson.

2. I Feel Pretty (4 mai)

I Feel Pretty

Hai, că sunt belea! – I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei „mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că „vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

3. Valami Amerika 3 (4 mai)

Un fel de America 3 – Frații Várnai (Tamás, Ákos și András) intră într-o situație complicată din cauza șarlatanului Alex. Împrejurările sunt agravate atât de către poliție în frunte cu comisarul Brando, cît și de două grupuri rivale de mafioți, conduși de Bala și Tony. Totul pornește de la un timbru misterios și foarte scump, Roșul de Basel, care fusese furat. Eszter și Timi se implică și ele în investigație…

4. Dans la brume (11 mai)

Dans la brume

Toxic – Într-o zi, străzile Parisului sunt invadate de o ceață mortală, așa că supraviețuitorii caută refugiu la ultimele etaje și pe acoperișurile clădirilor din oraș. Fără acces la informații, fără electricitate, apă sau alimente, o familie încearcă să iasă vie din această catastrofă… Dar orele trec, și se pare că nimeni nu le va veni în ajutor, așa că singura lor șansă de a scăpa cu viață este să-și încerce norocul și să iasă în străzile înecate în ceață…

5. Revenge (11 mai)

Revengee

Revanşa – Trei bărbaţi căsătoriţi merg împreună la partida anuală de vânătoare dintr-un canion, în mijlocul deşertului. Unul dintre ei are ideea de a veni însoţit de tânăra şi atrăgătoarea sa amantă, care stârneşte imediat interesul celorlalţi doi…

Situaţia scapă de sub control… Abandonată în deşert, tânăra muribundă revine la viaţă, iar vânătorii se transformă în pradă.

6. Overboard (11 mai)

Overboard

Amnezie cu surprize – Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.

Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.

La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale „familii” și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole