Forma buzelor

Te-ai nascut cu caracteristici pe care le ai cu un motiv! Fiecare trasatura este legata de o parte a personalitatii tale si toate acestea lucreaza impreuna pentru a te reprezenta!

Goldilocks”

Buzele tale nu sunt groase sau subtiri, ci de dimensiuni medii. Arcul lui Cupidon nu este foarte bine definit, dar nu lipseste ”definitia”. Cu astfel de buze, sunteti draguta si prindeti orice relatie. Esti o persoana buna si nu faci drama din placerea de a darui.  Nu esti lipicioasa ori foarte sentimentala, dar intotdeauana gasesti sensul corect intr-o relatie.

”Arcul lui Cupidon”

Aceste buze ating punctul culminant. Esti genul de persoana comunicativa, agera si foarte creativa. Intocmai pentru ageritate, pot fi de asemenea, extrem de reactive aceste persoane, chiar inainte de a deschide gura, dar se va intelege cand cuvintele care vor fi spuse nu vor fi bine intentionate.

Forma buzelor

”Topul si buza inferioara subtiri”

Aceste persoane sunt singuratice, dar nu va faceti griji, totul este in regula. Nu vor fi niciodata persoane care sa se ataseze. In relatii nu vor vorbi niciodata acelasi limbaj ca persoanele cu buze mai pline, dar nu este un dezavantaj si nu inseamna ca nu stiu cum se procedeaza intro relatie.

Forma buzelor

”Arcul lui Cupidon rotunjit”

Aceste persoane puncteaza persoanele care sunt super calme si blande. Sunt foarte atasate si pentru ceilalti din jur arata compasiune. Sunt persoane considerate ”foarte amabine” pentru cei din jur.

”Gura mare cu buze pline normale”

Sunt persoane generoase si se gandesc intotdeauana la cum iar putea ajuta pe cei din jurul lor. Dar inainte de toate, aceste persoane se gandesc, in primplan la cum sa obtina ceea ce doresc de la ceilalti.

Forma buzelor

”Gura mica cu buze pline”

In relatii aceste persoane tind sa fie mai mult pentru ele, sa fie pe primul plan, dar din moment ce simt ca partenerii lor isi indreapta atentia spre nevoile lor, incep sa se gandeasca si la ei. De asemenea, au si momente dificile in relatii deoarece nu au o nevoie disperata de a se conecta cu partenerii. Isi pot reveni in cele din urma, dar dureaza ceva timp.

Forma buzelor

”Arcul lui Cupidon, nedefinit”

Vorbim despre cineva care poate avea o legatuta emotionala bine definita. Sunt persoane care nu se dau inlaturi atunci cand vine vorba de a ajuta pe cei din jur, si nici nu se uita in spate. Nu asteapta multumesc. Sunt persoane responsabile dar trebuie sa realizeze ca nu este treaba lor pentru a rezolva problemele celorlalti.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: