Ce poti crea dintr-o mica si antica debara???

Distribuie

InspirationCreativitateCe poti crea dintr-o mica si antica debara???

Un loc in care totul este vechi, nestilizat si nepretuit, se poate transforma in multe alte lucruri cu putina imaginatie.

Cine ar fi crezut ca poate avea asa zisa „masuta de toaleta” intr-o mica si veche debara? In cazul in care nu ai alte altenative sau nu ai unde sa iti creezi propriul spatiu pentru masuta de toaleta, inventeaza! Eu am inventat si acum o numesc „debaraua de toaleta” :))

Let’s see…

masuta de toaleta

Inspiratia vine in zilele plictisitoare. Debaraua care altadata era plina de lucruri nefolositoare acum este creativa si insufletita! Pasii au fost simpli, iar pentru a grabii lucrarea, am uscat varul si culorile cu uscatorul de par!

masuta de toaleta

A fost o zi provoatoare care mi-a pus imaginatia la contributie. Rezultatul este uimitor si intr-o mica casa, am micul meu colt! xo xo xo

masuta de toaleta

Te simti minunat cand stii ca tu poti transforma ceva vechi si neutil, in lucrul care te poate fericita. Locul in frumusetea infloreste ajutata de cateva farduri si un ruj. Apoi mirosul parfumurilor care te amestec atunci cand ai o mica scapare si le incerci pe toate!

masuta de toaleta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole