Sanatatea din fructul exotic Kaki

Distribuie

HealthEat Your GreensSanatatea din fructul exotic Kaki

fructe-kaki
Fructele kaki, cunoscute si sub denumirea de prune chinezesti au o culoare portocalie de iti atrage privirea si provin din Asia. Acestea sunt perfecte iarna, consumate ca o gustare sanatoasa.

5 lucruri despre fructele kaki:

  • sunt cunoscute si sub numele de prune chinezesti;
  • sunt benefice pentru piele si ochi, fiind bogate in vitamina A;
  • un singur fruct kaki contine aproximativ 107 calorii;
  • sunt benefice pentru digestie, fiind bogate in fibre vegetale;
  • fructele necoapte contin taninuri si au un gust astringent.

Kaki: ingrediente sanatoase

Fructele kaki sunt considerate sanatoase mai ales datorita numeroaselor vtamine din compozitia A si C. Vitamina A este importanta in principal pentru ochii nostri dar si pentru piele si tesuturile mucoaselor.
Gustul fructului copt de kaki este minunat de dulce si aminteste de o combinatie intre caise si rosii. Fructele necoapte nu sunt prea bune la gust datorita continutului ridicat de tanin.

Efectele kaki-ului asupra sanatatii

> Sucul din fructe necoapte are un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale;

> Tulpina frunzelor usureaza tusea;

> Amelioreaza simptomele in tratarea diareei.

Pana in prezent aceste efecte nu s-au putut demostra stiintific, dar in regiunea asiatica unde acestea se consuma cu incredere, fructelor kaki li se atribuie puteri vindecatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole