7 Sfaturi inteligente pentru a recunoaste cosmeticele fake

Distribuie

LifestyleMakeUpStyle7 Sfaturi inteligente pentru a recunoaste cosmeticele fake

Nu este un secret faptul că brandurile cosmetice high-end sunt adesea contrafăcute. Dar cumpărarea de copii false ale obiectelor populare nu numai că te face să te simți supărat, dar poate reprezenta un pericol foarte real pentru sănătatea ta.
Pentru a evita astfel de escrocherii, urmariti cateva sfaturi:

7. Cumpărați produse cosmetice numai de la comercianții autorizați

makeup-fake

Deși acest sfat poate părea banal, merită luat în considerare. S-ar putea să vă surprindă, dar chiar și magazinele mari pot vinde falsuri. Pentru a evita surprize neplăcute, nu ezitați să vizitați site-ul producătorului pentru a verifica lista comercianților cu amănuntul de unde puteți achiziționa produse autentice.
Știm cu toții că produsele cosmetice de designer sunt destul de scumpe. Din fericire, uneori comercianții cu amănuntul oficiali își vând produsele cosmetice la prețuri reduse. Cu toate acestea, reduceri extrem de mari pot fi semne că elementele de machiaj sunt falsuri. Produsele de frumusețe autentice nu pot fi vândute cu o reducere, de exemplu, de 80%. Din păcate, prețul ridicat nu este întotdeauna o garanție de înaltă calitate. Înainte de a efectua o achiziție, cereți unui asistent să vă arate un certificat de calitate. Dacă refuză să facă acest lucru, pur și simplu nu cumpărați acel produs.

6. Acordați atenție ambalajului

cosmetic-autentic

Unele lovituri sunt atât de rele, încât nimeni nu ar face o mare greșeală pentru afacerea sa. Dar există și o mulțime de contrafaceri foarte sofisticate, care sunt mult mai greu de observat. O modalitate de a vă asigura că obțineți adevăratul lucru este să vizitați site-ul web al producătorului și să vedeți dacă produsul pe care îl căutați este exact același ca și imaginea online.
Chiar și cea mai mică nepotrivire ca fontul, culoarea sau dimensiunea ambalajului sau chiar greutatea produsului reprezintă un semn de contrafacere. Desigur, cântărirea produsului în magazin nu este o idee bună, dar puteți observa un fals, chiar dacă îl țineți în mână. Dacă elementul se simte usor ca o pană, atunci puteți fi sigur că țineți o replică în mâini.

5. Verificați codul de bare, numărul de serie și informațiile de fabricație

cosmetice-autentice

Dacă produsul este contrafăcut, este posibil ca primele 2 sau 3 cifre ale codului de bare să nu corespundă cu țara de origine listată fie pe ambalaj, fie pe produsul în sine. De asemenea, numărul de serie este cel mai adesea lipsit. Înainte de a cumpăra ceva, asigurați-vă că numărul de serie al produsului însuși corespunde numărului de pe cutie. De asemenea, produsele autentice au întotdeauna ingrediente indicate pe ele. Mărfurile originale high-end oferă clienților lor informații suplimentare în mai multe limbi. Dacă ambalajul are foarte puține informații despre produs, atunci nu este authentic.

4. Verificați nuanțele produsului

makeup-autentic

Pudrele de ochi, blush-ul, rujuri și pulberi sunt adesea produse în nuanțe care nu sunt folosite în produse autentice. Pentru a evita cumpărarea unui fals, vizitați site-ul web al producătorului pentru a vedea care sunt culorile fiecărui produs de machiaj.

3. Acordați atenție mirosului și consistenței

makeup-fals

Produsele cosmetice autentice nu trebuie să aibă nici un fel de substanțe ciudate sau scântei inadecvate, mai ales când produsul este mat. Produsele cosmetice cremoase nu trebuie să fie separate sau să conțină impurități. Rujurile false, de obicei, arata mai putin atractiv si au unele imperfectiuni. O adevărată mascara de designer are întotdeauna un miros foarte plăcut. Dacă produsul are un miros neplăcut sau este puternic parfumat, atunci nu este autentic. De asemenea, bagheta din rimelul fals poate să arate diferit de omologul său autentic.

2. Verificați periile și bureții

perii-makeup

Chiar dacă ambalajul unui produs contrafăcut pare foarte asemănător cu cel real, probabil că puteți vedea o lovitură prin inspectarea periilor și a bureților. Acestea pot diferi în funcție de dimensiune, formă sau culoare, iar calitatea generală a acestora poate să nu fie satisfăcătoare.

1. Testați produsele de machiaj înainte de a le cumpăra

machiaj-fake

Nu ezitați să încercați testerele cosmetice din magazine. Amintiți-vă: umbrele de ochi de înaltă calitate și blush-ul nu trebuie să se estompeze sau să alunece în timpul zilei. Un ruj autentic trebuie să se aplice mereu uniform, iar rimelul autentic de designer nu se va duce niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole