6 Lucruri Must Have atunci cand te machiezi

Distribuie

LifestyleMakeUpStyle6 Lucruri Must Have atunci cand te machiezi

Țineți minte aceste lucruri atunci când aplicați machiajul. Adevărul este că atunci când aveți instrumentele potrivite de machiaj, este mult mai ușor și chiar mai distractiv să evidențiați caracteristicile bune și să vă ascundeți defectele. De asemenea, nu aveți nevoie de toate instrumentele de machiaj disponibile. Dar există câteva care sunt de o importanță mai mare care vă pot ajuta cu adevărat. Să ne uităm acum la cele mai importante instrumente pe care trebuie sa le avem atunci când punem machiajul.

Fondul de ten – Concealer sau Pensulă?

Profesioniști de machiaj de astăzi sunt dornici să folosească pentru aplicarea fondului de ten care este o groasă, cu un vârf plat. Cel mai mare beneficiu prin utilizarea unei astfel de perii este acela că vă oferă un aspect mai fin și natural atunci când aplicați fondul de ten. Este, de asemenea, perfect pentru amestecarea fondului de ten fără a lăsa diverse linii vizibile.

Pensulele de acoperire sau de concealer sunt foarte asemănătoare cu periile pentru fondul de ten. Este doar o perie mai mică, care ușurează aplicarea acceleratorului pentru a acoperi pete, cosuri sau alte defecte. Nu trebuie să purtați zilnic fond de ten, dar este întotdeauna o idee grozavă de a utiliza concealer pentru a acoperi cearcanele întunecate sub ochi sau pentru a acoperi alte zone nedorite.

Bureți de machiaj

Este foarte frecvent în rândul femeilor să-și folosească degetele pentru a aplica fondul de ten. Chiar și artiștii profesioniști de machiaj folosesc uneori degetele, dar folosirea bureților de machiaj are cu siguranță beneficii.

Dacă aveți o piele sensibilă, folosirea degetelor vă va adăuga un plus de ulei și murdărie pe piele, ceea ce va face mai mult rău. Veți avea, de asemenea, un aspect mai fin și mai rafinat atunci când utilizați un burete. De asemenea, este mai ușor să amestecați fondurile de ten și să eliminați liniile vizibile pe fața dumneavoastră. Există forme diferite de bureți, dar am descoperit că bureții triunghiulari pot ajunge cu ușurință in toate curbele feței, ceea ce face intinderea mult mai ușoară.

Pensulă pentru sprâncene

Sprâncenele sunt atât de importante pentru regimentul tău general de frumusețe. Nu multe femei isi fac modelarea sprâncenelor, dar este ceva care se observă dacă nu sunt îngrijite corespunzător. Atunci când vă periați sprâncenele, puteți vedea care fire de păr trebuie să fie smulse. Pensula pentru sprâncene poate acoperi și petele de chelie pe care le puteți umple cu o umbră sau nuanță de pleoape.

Pensulă de pudră

Unul dintre cele mai importante instrumente de care aveți nevoie este o perie de pulbere. Când cumpărați pulbere de față este obișnuit să vină cu un puf de pulbere sau un aplicator. Deși este bine să le folosiți, ele tind să nu distribuie pulberea pe suprafața feței în mod egal. Dacă sunteți în căutarea unui control mai bun și o amestecare adecvată a pulberii, atunci o perie de pulbere vă va ajuta cu siguranță.

Pensulă pentru umbra de ochi

Este obișnuit ca unele umbre ale ochilor să fie uscate și încrețite atunci când se aplică. Peria de umbră pentru ochi ușurează aplicarea uniformă a umbrei ochiului. De asemenea, este mai ușor atunci când amestecați diferite culori ale umbrelor de ochi împreună, cum ar fi utilizarea unei culori mai întunecate ca bază pe pleoapa și apoi folosiți o culoare de evidențiere pe partea de sus, a aceasteia.

Instrumentul de ridicare a genelor

Este un instrument excelent pentru femei de a accentua ochiul lor și de a le da genelor o frumoasă ondulare în sus. Utilizați un uscător de păr pentru incalzi partea metalica și apoi țineți instrumentul pentru câteva secunde pe gene. După ce ați folosit curlerul de gene, trebuie să utilizați rimel maro sau negru pe genele dvs. pentru a menține buclele în poziție.

Concluzie

Este adevărat că probabil va puteți lipsi de unul sau două dintre aceste instrumente. Cu toate acestea, veți observa cu siguranță o diferență uriașă în aspectul dvs. atunci când începeți să învățați cum să utilizați aceste instrumente în mod corect. Veți începe să purtați machiajul așa cum a fost menit. Timpul petrecut în a face machiajul va fi de asemenea mult mai distractiv și mult mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole