5 Modalitati ridicol de usoare pentru a-ti usura vara in tendite de make-up

Distribuie

LifestyleMakeUpStyle5 Modalitati ridicol de usoare pentru a-ti usura vara in tendite de...

Pe timp de vară, singurul produs pe care ar trebui să îl aplicați pe față este protecția solară. În caz contrar, machiajul se va scurge odată cu transpirația. Puteți evita o față plină de machiaj topit prin simpla tranziție a rutinei de machiaj pentru vremea mai caldă.

Da, buzele tale roșii și ochii fardați vor arăta în continuare uimitor vara, doar că trebuie să schimbi formulele de make-up, alegele pe cele cu acoperire completă, pentru a evita să se prelingă, să alunece și să devină lipicioase pe față.

5 Modalitati ridicol de usoare pentru a-ti usura vara in tendite de make-up

1. Alege produse hibride pentru îngrijirea pielii

Nu vă suprapuneți hainele în zilele călduroase de vară, nu? așa că luați o abordare similară si cu rutina dvs. pentru ten dimineața. Folosirea cremelor bogate vă poate face sa simțiți tenul greoi și gras la căldură și umiditate. În schimb, eficientizați-vă rutina schimbând gama actuală de produse pentru formule hibride. Gândiți-vă la o protecție solară cu finisaj mat, care creează o bază netedă pentru aplicarea machiajului sau de o crema hidratantă ușoară care se dublează si devine ca fondul de ten.

5 Modalitati ridicol de usoare pentru a-ti usura vara in tendite de make-up

2. Fondul de ten la un pas distanță

Da, poți purta fond de ten în timpul verii. Cu o formulă potrivită, machiajul tău nu va fi lipicios sau nu se va topi. O hidratare nuanțată este o opțiune, în timp ce fondul de ten care dublează un concealer este excelent pentru oricine caută acoperire completă.

3. Contur soft și evidențiere

Conturizarea nu trebuie întotdeauna să fie complicată. O alunecare sidefată pe ambele părți ale feței, în jurul feței și în jurul frunții este cel mai simplu mod de a stăpâni tehnica și de a adăuga definiție caracteristicilor tale. Termină-ți rutina cu un evidențiator pe pomeți, pe puntea nasului și pe frunte. Un stick cremos este ușor de folosit și poate fi util, în timp ce un hidratant strălucitor vă poate oferi o strălucire subtilă.

5 Modalitati ridicol de usoare pentru a-ti usura vara in tendite de make-up

4. Buze și nuanțe pe obraz

Faceți din vară un sezon în care nu vă stresați pentru combinarea de fard și ruj, folosind o tentă asemanatoare atât de obraz cât și de buze. Și nu te opri în jumătatea inferioară a feței tale. Multe dintre aceste produse arată uimitor alunecate pe pleoape pentru un aspect complet monocromatic.

5. Fard de ochi neutru

Ar fi ușor să alegi un machiaj neutru pentru ochi dar la fel poate fi si plictisitor, dar poti alege nuanțe care sunt clasice dintr-un motiv. Tonurile de maro pot fi amestecate și potrivite pentru un ochi conturat fumos, sau poate fi purtat singur, măturat pe pleoapă pentru definire. Bonus: Aceste umbre pot acționa, de asemenea, ca umplutură pentru frunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole