Cea mai simpla reteta din inimi de pui
- 1 caserola inimi de pui
- 2 cepe
- unt
- sare/piper (eu am folosit delicat)
Am curatat inimile si le-am lasat cateva minute in apa rece si am tocat ceapa julien. In untul pus la topit am dat drumul la inimi, la ceapa si la delicat, pentru a se cali impreuna. Apoi am turnat apa cat sa acopere carnea si am lasat la foc mic la inabusit.
Am facut o garnitura de orez cu legume. Delicios!
Poate vi se pare sec, dar ceapa da un gust foarte bun carnii si se pot folosi tot felul de mirodenii pentru a intensifica aroma.
Aripioare pane
Simple dar gustoase si se prepara foarte rapid si usor.
- aripioare
- faina de grau
- 2-3 oua
- sare/ piper
- ulei
Am curatat aripiaorele si le-am taiai varfurile.
Am spart ouale si le-am batut cu sare si piper.
Am pus uleiul la incins, trebuie lasat sa se infierbante foarte bine.
Am trecut cu cate o aripioara prin faina apoi prin ou.
Simplu rapid si gustos!