retete

Cea mai simpla reteta din inimi de pui

  • 1 caserola inimi de pui
  • 2 cepe
  • unt
  • sare/piper (eu am folosit delicat)

Am curatat inimile si le-am lasat cateva minute in apa rece si am tocat ceapa julien. In untul pus la topit am dat drumul la inimi, la ceapa si la delicat, pentru a se cali impreuna. Apoi am turnat apa cat sa acopere carnea si am lasat la foc mic la inabusit.

Am facut o garnitura de orez cu legume. Delicios!
Poate vi se pare sec, dar ceapa da un gust foarte bun carnii si se pot folosi tot felul de mirodenii pentru a intensifica aroma.

Aripioare pane

Simple dar gustoase si se prepara foarte rapid si usor.

  • aripioare
  • faina de grau
  • 2-3 oua
  • sare/ piper
  • ulei

Am curatat aripiaorele si le-am taiai varfurile.
Am spart ouale si le-am batut cu sare si piper.
Am pus uleiul la incins, trebuie lasat sa se infierbante foarte bine.
Am trecut cu cate o aripioara prin faina apoi prin ou.

Simplu rapid si gustos!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: